Site icon TLIFE

Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Taylor Swift σε μια street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα floral playsuit με κίτρινες γόβες και ολοκλήρωσε το look της με μια γκρι shoulder bag.


H Kate Middleton στο Blessed Sacrament School στο Λονδίνο εμφανίστηκε με ένα κοραλί Goat φόρεμα και το ταίριαξε με τις αγαπημένες της nude γόβες.


Η Candice Swanepoel στο Christian Dior spring/summer 2015 menswear show στο Παρίσι φόρεσε ένα Dior μαύρο φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες γόβες και clutch.


H Keira Knightley στα SiriusXM Studios στο Λονδίνο φόρεσε ένα φόρεμα Huishan Zhang από τη συλλογή autumn/winter 2014 και το συνδύασε με χρυσές γόβες.


Η Kendall Jenner σε μια street εμφάνισή της στο Λονδίνο φορούσε ένα στενό cropped ασπρόμαυρο παντελόνι και το ταίριαξε με λευκό φανελάκι και sneakers.


H Clara Paget στο Club Monaco Garden Party στο Λονδίνο φόρεσε μια pencil ψηλόμεση φούστα με αντίστοιχο μπούστο και ολοκλήρωσε το look της με εκρού πλατφόρμες.


H Alexa Chung στο Serpentine Summer Party στο Λονδίνο εμφανίστηκε με ένα μαύρο Erdem φόρεμα από τη συλλογή autumn/winter 2014 και το συνδύασε με μαύρες γόβες με straps και μια ψάθινη handbag.


Στο ίδιο event η Cara Delevingne φόρεσε ένα Mulberry maxi φόρεμα και το ταίριαξε με αξεσουάρ του οίκου.


Η Suki Waterhouse φόρεσε ένα Burberry φόρεμα από τη συλλογή autumn/winter 2014 και το ταίριαξε με Topshop πέδιλα και δαχτυλίδια Monica Vinader.


Η Gemma Arterton φόρεσε μια κόκκινη Prabal Gurung φούστα και τοπ.


Ενώ η Portia Freeman επέλεξε ένα Lanvin gown και το ταίριαξε με μαύρα αξεσουάρ και ένα μεταλλικό statement necklace.


Στην εγχώρια τώρα showbiz και στη στη συναυλία “Μια χώρα μια φωνή” στο ΟΑΚΑ η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε με ένα loose jeans και το συνδύασε με ένα floral τοπ και πέδιλα σε cobalt blue απόχρωση.


Στο πάρτι της Panik Records η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα πουά maxi φόρεμα με την υπογραφή των MIRO και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα του οίκου Vourakis.


Στο ίδιο event η Demy φόρεσε ένα λευκό playsuit από συλλογή της εταιρείας Toi & Moi για το επόμενο φθινόπωρο και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Steve Madden.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr