Site icon TLIFE

Τα celebrity σύνολα που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα στο Instagram

Μας αρέσει να παρακολουθούμε το στιλ των celebrities και σίγουρα τώρα που είναι ΣΚ, θες και εσύ μία extra έμπνευση για τα  look σου. Κάθε Σάββατο εδώ στο Tlife κάνουμε μαζί μία βόλτα στο Instagram και βλέπουμε celebrity σύνολα που ξεχώρισαν για το styling. Τι φόρεσαν οι διάσημες, πως το συνδύασαν και τελικά ποια φετινή τάση διάλεξαν; Πάμε να δούμε μαζί μερικά εντυπωσιακά star style look που ξεχώρισαν και να πάρουμε inspo για τα weekend look μας.

@kimkardashian

H Κim Kardashian γίνεται η πρωταγωνίστρια στην νέα Balenciaga καμπάνια και ποζάρει μεταξύ άλλων με super cool black παλτό και αξεσουάρ του οίκου.

 

Sexy καρό!Η Chiara Ferragni απογείωσε την καρό της φούστα με διάφανο μεταξωτό πουκάμισο και glittered γόβες.

 

Preppy style για την Ελένη Φουρέιρα που συνδύασε άψογα ψηλόμεσο παντελόνι σε κίτρινο χρώμα με college πλεκτό.

 

Από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της εβδομάδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε λευκή mini πλισέ φούστα με πουλόβερ και over the knee boots.

Για τις μέρες που έχει πολύ κρύο, φόρεσε την γούνα σου και ψηλές flat μπότες με κολάν όπως εδώ η στιλάτη Olivia Palermo.

 

Στιλάτο λευκό σύνολο μέσα στον χειμώνα τολμάει η Κατερίνα Καινούριου και είναι very chic.

 

Yπέροχο sexy chic μαύρο φόρεμα επιλέγει η Dua Lipa που έχει flower clip στο μπροστινό μέρος και αέρα από 70s nights!

@bellahadid

H Βella Hadid ποζάρει για την νέα καμπάνια της Self Portrait και σε μία λήψη φοράει αυτό το υπέροχο cacao φόρεμα που απλά λατρέψαμε.

@haileybieber

Η Hailey Bieber ποζάρει με πράσινο σύνολο Miu Miu και pointy πορτοκαλί γόβες σε ένα editorial με ρετρό ύφος που ξεχώρισε.

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνδυάζει άψογα λευκό σύνολο με γκρι καμπαρντίνα και μας δίνει inspo για τα office looks της επόμενης εβδομάδας.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr