Site icon TLIFE

Τα celebrity σύνολα που μας τράβηξαν την προσοχή αυτή την εβδομάδα στο Instagram

Μας αρέσει να ακολουθούμε τις celebrities να βλέπουμε τι επιλέγουν και πως το συνδυάζουν!Μέσα από τα δικά τους σύνολα βλέπουμε τελικά ποιες τάσεις κυριαρχούν αλλά και styling tips για τα δικά μας φθινοπωρινά look. Για αυτή την εβδομάδα κυριάρχησαν οι γήινες αποχρώσεις και τα casual ρούχα που δίνουν άνεση και στιλ. Πάμε να δούμε μαζί μερικά από τα πιο στιλάτα outfits της εβδομάδας!

 

H Τάμτα «ψηφίζει» ολόσωμη φόρμα και δίνει cool ύφος στο look της, συνδυάζοντας την με sneakers.

 

Κουστούμι σε μπεζ χρώμα από την Ελένη Φουρέιρα που επιλέγει oversized σακάκι για να δώσεις stylish detail στο σύνολο της.

 

Η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει ένα χακί κουστούμι που συνδυάζει με lingerie top ενώ η Μαρίνα Βερνίκου ολόσωμη φόρεμα με πέδιλα και είναι και οι δύο πολύ στιλάτες.

 

Sequin κουστούμι σε τέλεια χακί απόχρωση φοράει η Δέσποινα Βανδή και έχουμε μία sexy androgyne εμφάνιση.

 

Βερμούδα με πουλόβερ και παλτό σε μπεζ χρώμα, συνδυασμένα με αρβιλάκια φοράει η Οlivia Palermo σε ένα τέλειο fall look.

 

Χακί ολόσωμη φόρμα για την Αθηνά Οικονομάκου και τζιν σε φαρδιά γραμμή και καπέλο φοράει η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας μας 2 τέλεια every day σύνολα για τώρα.

 

Suede over the knee μπότες επιλέγει η Σοφία Καρβέλα με το τζιν της και μας αρέσει πολύ!

 

Ενα λευκό πουκάμισο γίνεται sexy, αν το συνδυάσεις όπως η Αdrianna Lima με red πέδιλα και ζώνη που το μετατρέπει σε φόρεμα.

 

Υπέροχο σύνολο φόρεσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του σχεδιαστί Sotiris Georgiou, με βερμούδα και πουκάμισο σε μωβ αποχρώσεις συνδαυσμένο με metallic πέδιλα.

 

© 2024 tlife.gr