Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς. Το Instagram είναι το μέσο που μας ενώνει με τον μαγικό κόσμο των διάσημων και μας χαρίζει ωραίες εικόνες, τώρα που το έχουμε τόσο ανάγκη. Παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας celebrities και απολαμβάνουμε τέλειες εμφανίσεις για να πάρουμε έμπνευση και για τις δικές μας, γιατί τώρα φοράμε φόρμες κυρίως αλλά σύντομα θα έρθουν γιορτές και βόλτες αν όλα πάνε καλά.

Τι φόρεσαν, πως τα συνδύασαν και τι ανέβασαν οι πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής και ξένης showbiz την εβδομάδα που μας πέρασε;

@foureira

H Ελένη Φουρέιρα στόλισε το δέντρο της και φόρεσε το πιο cozy outfit συνδυάζοντας άψογα καρό παντελόνι και hoodie σε έντονο εορταστικό κίτρινο χρώμα.

@ciaraferragni

Η Chiara Ferragni σε εορταστικό mood φοράει λαμπερό φόρεμα με sequin λεπτομέρειες και τα αγαπημένα της sparkling πέδιλα που συνδύασε με μαύρο διάφανο καλσόν, tip που μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ.

@elena_hristopoulou

Δερμάτινη φούστα σε full γραμμή επέλεξε η Έλενα Χριστοπούλου και την συνδύασε τέλεια με πλεκτό και δερμάτινες μπότες.

@oliviapalermo

Πλεκτό σετ για την Olivia Palermo σε τέλεια μπεζ απόχρωση που συνδύασε με Christian Louboutin γόβες και μεταξωτό μαντήλι.

@stam_tsimtsili

Denim allert! H Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει τέλειο τζιν παντελόνι και το απογειώνει με κόκκινο off shoulder top και snake pritn μπότες.

@genevievv

Εdgy styling από την Genevieve Majari που φοράει midi πλεκτή φούστα, με skate hoodie, leopard παλτό και δερμάτινα αρβυλάκια.

@zeta_makripoulia_official

Preppy style από την Ζέτα Μακρυπούλια που συνδύασε τέλεια καρό μίνι φούστα με πουλόβερ πουκάμισο και κλασικό college σακάκι.

@kimkardashian

Δικτυωτό κορμάκι σε έντονο χρώμα από την Kim Kardashian που το συνδυάζει με μίνι φούστα που έχει sanke prints, και εντυπωσιακά σκουλαρίκια

@katken85

Δερμάτινο κολάν για μέσα στο σπίτι επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου και το συνδυάζει με overized πουλόβερ σε χαλαρό styling.

@thesofiakarvela

Κολεγιακό στιλ για την Σοφία Καρβέλα που φόρεσε μπεζ υφασμάτινο παντελόνι με μπεζ σακάκι πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια με stripe κάλτσες…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164