Τα πιο στιλάτα ζευγάρια του 2021

Στην showbiz τα ζευγάρια είναι πολύ σημαντικά και τραβούν πάντα την προσοχή μας, τόσο για το love story τους αλλά και για το στιλ τους.Πολλά από αυτά είναι τόσο ταιριαστά που δεν τους φαντάζεσαι χώρια, αλλά και πολλά άλλα ταίριαξαν σιγά-σιγά όσο είναι μαζί. Είδαμε ζευγάρια να κάνουν στιλιστικές επιλογές τόσο ιδανικές στο red carpet αλλά και κάποια άλλα να δίνουν στο street style το δικό τους προσωπικό στιλ που μας εντυπωσίασε. Πολλά από αυτά είναι χρόνια μαζί άλλα είναι new entry. Aς απολαύσουμε το πιο στιλάτα ζευγάρια του 2021.

Justin Bieber και Hailey Bieber

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε καμπάνια μεγάλου brand με street style ρούχα. Oversized hoodies, shorts, βερμούδες αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια και jacket θα γίνονταν sold out με το ζευγάρι αυτό, που έχει ένα στυλ πολύ σωστό και φρέσκο, όπως αρμόζει στην ηλικία τους. Παρόλα αυτά η φετινή τους εμφάνιση στο Met Gala απέδειξε πόσο στιλάτοι είναι και στις red carpet εμφανίσεις τους.

Rihanna και ASAP Rocky

SPLASH/Ideal Images

Ένα ζευγάρι με κοινό κώδικα στο street style με αγάπη στις edgy εμφανίσεις και μοναδικό προσωπικό στιλ. Στο Met Gala εμφανίστηκαν με custom κάπες του οίκου Balenciaga και τους λατρέψαμε.

Zendaya και Τοm Holland

Reuters

Από τα νέα ζευγάρια της σεζόν με πολλές κοινές red carpet εμφανίσεις εφόσον πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του Spiderman. Αυτός κρατάει το birt style του και η Ζendaya εμφανίζεται με breathtaking κομμάτια υψηλής ραπτικής που της χάρισαν τον τίτλο: Fashion icon of the year.

Chiara Ferragni και Fedez

@chiaraferragni

Ζευγάρι με στιλ ιταλικό, ντύνονται με brands και λατρεύουν το athleisure style και οι δύο. Αγαπημένοι και πολύ ταιριαστοί φέτος υποδεχθηκαν το δεύτερο παιδί τους και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Family reality.

Kourtney Kardashian και Travis Barker

(Photo by Jason Kempin/Getty Images

Η Κourtney Kardashian άλλαξε εντελώς το στιλ της δίπλα στον Travis Barker. Πλέον την βλέπομε με πανκ αναφορές στα σύνολα της, λατρεύει τα δερμάτινα και φοράει συχνά αρβυλάκια ακολουθώντας το στιλ του αγαπημένου της.

Channing Tatum και  Zoë Kravitz

Photo by James Devaney/GC Images

Επίσης ένα νέο ζευγάρι που λατρέψαμε, η Zoe έχει ένα cool street style αλλά στις red carpet εμφανίσεις της κόβει την ανάσα, όπως έκανε φέτος με το Saint Laurent φόρεμα της ενώ δίπλα της ο Tatum με tuxedo look να της κρατάει την τσάντα ήταν απλά αξιολάτρευτος.

Jennifer Lopez και Βen Affleck

SPLASH/Ideal Images

To comeback της χρονιάς, με την Lopez να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της φορώντα couture δημιουργίες στο κόκκινο χαλί, αλλά και στις παπαράτσι φωτογραφίες από τους δρόμους της Νέας Υόρκης να έχουν ένα cool style και οι δύο που μας αρέσει πάρα πολύ.

Megan Fox και Machine Gun Kelly

SPLASH/Ideal Images

Rock & sexy, το ζευγάρι που τα δίνει όλα στις κοινές τους εμφανίσεις με sexy looks και ύφος που ταιριάζει σε ροκ stars. H Μegan Fox πιο όμορφη από ποτέ έχει βρει μάλλον το τέλειο στιλιστικό της ταίρι.

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

SPLASH/Ideal Images

Αγαπημένοι και πολύ στιλάτοι, αυτή αγαπάει τα 90s ενώ εκείνος κρατάει ένα πιο cool style δίπλα της αφήνοντας την να κλέβει την παράσταση. Πρόσφατα η Nicola πόζαρε και για την συλλογή της πεθεράς της Victoria Beckham.

Rita Ora και Taika Waititi

SPLASH/Ideal Images

Από τα ζευγάρι που χαίρεσαι να βλέπεις, αυτή πάντα sexy και αυτός με μοναδικό στιλ χαλαρός και άνετος φαίνεται να περνάνε τέλεια και ήταν από της εκπλήξεις της σεζόν.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164