THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Dakota Johnson εμφανίστηκε στο show του Gucci με printed maxi φόρεμα και clutch που έφερε την υπογραφή του οίκου.

Η Emma Stone έκανε την εμφάνισή της με ένα pink floral dress και ένα μαύρο coat.

Η ηθοποιός Olivia Munn επέλεξε ένα total look σε light blue απόχρωση με βασικά κομμάτια ένα tuxedo και ένα σατέν πουκάμισο.

Η Olivia Palermo στο show του οίκου Alberta Ferretti επέλεξε ένα printed loose κοστούμι του οίκου συνδυασμένο με μια ζώνη στη μέση.

Η Claudia Schiffer έκανε μια εμφάνιση μετά από καιρό με ένα Balmain mini φόρεμα και point toe pumps.

Η Kourtney Kardashian κατέφθασε σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες με ένα asian inspired Attico Elena κιμονό και μεταλλικά πέδιλα.

Η Adriana Lima επέλεξε ένα extravagant top σε συνδυασμό με ένα skinny παντελόνι. Ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες.

Σε black & white αποχρώσεις κυμάνθηκε και το στιλ της Karlie Kloss η οποία επέλεξε ένα masculine grunge look για να παρευρεθεί στο Milan Fashion Week.

Η Chiara Ferragni εμφανίστηκε με casual look σε pastel αποχρώσεις. Η ίδια φοράει τον λεγόμενο μπερέ, ένα hot trend για φέτος.

Η Izabel Goulard στο show του οίκου Alberta Ferretti φόρεσε ένα μαύρο αέρινο φόρεμα του οίκου σε συνδυασμό με μαύρα grunge booties.

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164