Site icon TLIFE

Τι φόρεσαν οι επώνυμες αυτήν την εβδομάδα; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Oι επώνυμες αγαπημένες φίλες μας για ακόμη μία εβδομάδα κυκλοφόρησαν και εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ρούχα εντυπωσιακά μα πάνω από όλα επίκαιρα στους κανόνες που επιβάλλουν οι οίκοι για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012.

Το TLIFE ξεχωρίζει τις πιο στιλάτα ντυμένες celebrities για αυτήν την εβδομάδα και σου τις συγκεντρώνει σε ένα άρθρο ώστε να δεις, να πάρεις ιδέες αλλά και να μας πεις τη γνώμη σου για το ποιας το στιλ ξεχωρίζεις.


H Alexa Chung, το γνωστό fashion icon, έκανε έναν πολύ ωραίο συνδυασμό που εύκολα μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ με μία φλοράλ φούστα κι ένα smart top. Η φούστα της Alexa είναι Celine ενώ τα loafers της είναι Nicholas Kirkwood. H Charlize Theron επέλεξε ένα μαύρο αέρινο φόρεμα της σουηδικής εταιρίας Acne, ενώ η Claire Danes παραβρέθηκε σε πρεμιέρα με φόρεμα μέχρι το γόνατο του οίκου Giambattista Valli, peep toes Brian Atwood και σκουλαρίκια Ιrene Neuwirth.


H Victoria Beckham παρέα με τον σύζυγο David επέλεξε για ακόμη μία φορά φόρεμα από την προσωπική της συλλογή, Victoria Beckham. H Diane Kruger φόρεσε φλοράλ φόρεμα σε άσπρο και μαύρο χρώμα με γιακά peter pan και την υπογραφή Derek Lam. H Elizabeth Olsen με ένα πολύ στιλάτο casual σύνολο με καφέ παντελόνι, μεταξωτό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο, παπούτσια oxfords και καπέλο.


Η January Jones με φόρεμα με διχρωμία Roland Mouret και τσάντα Prada. Η Jennifer Lawrence επέλεξε φόρεμα από τη σειρά ρούχων της Katie Holmes, Ηolmes&Yang. Eνώ η Jessica Alba επέλεξε κοραλί παντελόνι jean Alice + Olivia
που το συνδύασε με ριγέ τοπ Amanda Uprichard και γυαλιά ηλίου Dolce&Gabbana.


H Kate Middleton επέλεξε ένα πολύ κομψό φόρεμα σε απόχρωση του μπλέ από μετάξι το οποίο έγινε sold out στο Λονδίνο από την εταιρία Reiss. H Lana Del Rey με ολόσωμη φόρμα σε μπλέ σκούρο, ζακέτα λευκή με χρυσά κουμπιά και τσάντα Mulberry. Η Leighton Meester επέλεξε φλοράλ φόρεμα και καμπαρντίνα σε κίτρινο παστέλ χρώμα με την υπογραφή Peter Som.


H πάντα in style Miranda Kerr σε βόλτα παρέα με το σκυλάκι της έκανε έναν πολύ κομψό casual συνδυασμό με πανωφόρι Marni. H Olivia Palermo επέλεξε μακρύ λευκό φόρεμα σε ρομαντική γραμμή που το συνδύασε με box clutch και χρυσά βραχιόλια. Η εγκυμονούσα Sienna Miller επέλεξε τζιν παντελόνι, navy μπλούζα και μαύρο μπολερό στην πρωινή της βόλτα.


Οι δύο πρώτες κυρίες έκαναν πολύ chic εμφανίσεις με την Samantha Cameron να επιλέγει φόρεμα με τριχρωμία της Roksanda Ilincic, ενώ η Michelle Obama με ταγιέρ στο χρώμα του πάγου Zac Posen. H Taylor Swift είχε μία πιο ρετρό διάθεση με φόρεμα σε απόχρωση του πορτοκαλί που το συνδύασε με φλατ παπούτσια από βελούδο.

© 2024 tlife.gr