Τηλεοπτικές πρεμιέρες: Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες στην έναρξη της σεζόν!

Σήμερα ξεκίνησαν όλες οι καθημερινές εκπομπές της σεζόν και οι τηλεπαρουσιάστριες μας καλωσόρισαν από νωρίς το πρωί με χαμόγελο, άγχος και ανανεωμένα look! Ας δούμε τι επέλεξαν να φορέσουν την πρώτη μέρα στο πλατό:

Φαίη Σκορδά

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Buongiorno_MegaTV (@buongiorno_megatv)

H Φαίη Σκορδά είπε «Buongiorno» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 9:20, χωρίς να κρύψει το άγχος της αλλά και τη χαρά της που επέστρεψε στο Μεγάλο Κανάλι.Για την μεγάλη πρεμιέρα επέλεξε την εταιρεία BSB και ένα λευκό φόρεμα με halter δέσιμο στο πάνω μέρος που μας άρεσε  πολύ! Η Φαίη αποφάσισε να δημιουργήσει ένα casual look με το υπέροχο αυτό φόρεμα και με west boots που φέτος είναι huge trend!

Κατερίνα Καινούργιου

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Katerina ⚡️ (@superkaterinatv)

 

Ανανεωμένη, ντυμένη στα ροζ, σε νέο πλατό και με νέα σύνθεση ομάδας έκανε πρεμιέρα σήμερα 16/9 και η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα». Η Kατερίνα που διανύει μία από τις καλύτερες της φάσεις φόρεσε ένα pink co ord με off shoulder top και circle skirt που συνδύασε με mules και ένα χρυσό τσόκερ! Μας άρεσε πολύ και θέλουμε και άλλα casual chic look από εκείνη φέτος!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και για την  Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day ! Η παρουσιάστρια που συνεχίζει να λέει τη δική της «καλημέρα» για 11η τηλεοπτική σεζόν μέσα από το Happy Day επέστρεψε με την ομάδα της εμφανώς ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση. Σήμερα φόρεσε ένα mini κόκκινο sculpture Magda Butrym φόρεμα που είχε ένα 3d σχέδιο με τριαντάφυλλο και ήταν άκρως εντυπωσιακή! Η Σταματίνα μάλιστα σχολίασε τον κόπο που έκανε όλο αυτό το διάστημα για να χάσεις τα περιττά κιλά των διακοπών ώστε να μπει στο φόρεμα της Πρεμιέρας! Ήταν πολύ όμορφη!

Ελένη Τσολάκη

 

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στην πρωινή καθημερινή ζώνη του Open Tv για δεύτερη σεζόν με το «Πρωινό ΣουΣου», με πολλές εκπλήξεις και ανανεωμένη διάθεση. Σήμερα η παρουσιάστρια για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα mini embellished φόρεμα που συνδύασε με ίδιο στιλ πέδιλα κάνοντας ένα fresh & stylish look πρεμιέρας!

Ελένη Χατζίδου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου με το Breakfast@Star. Το ζευγάρι ξεκινά για τρίτη χρονιά στην πρωινή ζώνη του Star και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.Η Ελένη Χατζίδου για την πρεμιέρα επέλεξε ένα pastel αέρινο φόρεμα με βολάν που συνδύασε τέλεια με slingbacks στο star χρώμα της σεζόν, το βουργουνδί!

 

Καλή αρχή σε όλες και καλή σεζόν! Εμείς θα είμαστε εδώ να σχολιάζουμε τις εμφανίσεις αλλά και να παίρνουμε inspo από τα look τους, όλη την σεζόν!

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164