Το red carpet trick της Cate Blanchett έχει πάντα επιτυχία!

Η Cate Blanchett βρίσκεται στην Βενετία και όπως κάθε φορά οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί είναι συναρπαστικές. Όχι μόνο φοράει ξανά ρούχα που έχει φορέσει στο παρελθόν, όχι μόνο κάνει statement εμφανίσεις για να τονίσει την βιωσιμότητα, αλλά διατηρεί και ένα δικό της red carpet στιλ που την κάνει μοναδική!

 REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

Kάννες 2024- Getty Images

Αυτό που λατρεύει να φοράει στις Πρεμιέρες της η Blanchett είναι οι πέρλες, και μάλιστα τις φοράει με πολλούς τρόπους που πλέον γίνεται ένα signature tip! Στην έναρξη του Φεστιβάλ φόρεσε ένα maxi gold dress Αrmani Prive και πρόσθεσε το αγαπημένο της Louis Vuitton κολιέ που είχε ξαναβάλει στο κόκκινο χαλί στις Κάννες! Να σημειώσουμε εδώ ότι το κολιέ αυτό δεν το  φοράει στο λαιμό αλλά στους ώμους!

REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

 REUTERS/Louisa Gouliamaki

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Disclaimer» του Alfonso Cuarón που έγινε χθες το βράδυ η Blanchett  εμπιστεύτηκε ξανά τον οίκο Armani  και φόρεσε ένα velver black suit που το blazer είχε ένα μεγάλο κουμπί στο μπροστινό μέρος και open back σχέδιο πίσω.

REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

REUTERS/Louisa Gouliamaki TPX IMAGES OF THE DAY

 

Η ηθοποιός τόνισε ακόμη περισσότερο αυτό το σχέδιο φορώντας ενα pearl necklace ανάποδα με τις πέρλες να στολίζουν την πλάτη της! Το μαργαριταρένιο κολιέ είναι το αγαπημένο των ηθοποιών από την εποχή του Old Hollywood, με τις Audrey Hepburn και Marilyn Monroe να το κάνουν ακρογωνιαίο λίθο του στυλ τους. Όμως, με τα σύνολα της στη Βενετία, η Blanchett απέδειξε ότι τα μαργαριτάρια της σίγουρα ακολουθούν το Old Hollywood στιλ αλλά έχει νέους fresh τρόπους να τα φοράει κάνοντας την  διαφορά!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164