Ζendaya -Tom Holland: Το ζευγάρι σε μία σπάνια κοινή εμφάνιση με matching style

Η Zendaya και ο Tom Holland κάνουν σπάνιες κοινές εμφανίσεις οπότε όταν τους βλέπουμε μαζί είναι από μόνο του ένα viral στιγμιότυπο!Χθες το βράδυ το ζευγάρι εθεάθη στη Νέα Υόρκη με matching βουργουνδί σύνολα και ήταν απλά τέλειοι.

Photo by James Devaney/GC Images

Η Zendaya επέλεξε ένα custom maxi leather φόρεμα με την υπογραφή του Louis Vuitton by Nicolas Ghesquière. Ο  Tom Holland ταίριαξε με τη Zendaya βάζοντας και αυτός ένα βουργουνδί  μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.Η Zendaya και ο Tom Holland  κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν κάνουν συχνές κοινές εμφανίσεις παρόλα αυτά, το  καλοκαίρι, η Zendaya επισκέφθηκε δύο παραστάσεις του Holland όπου παρουσιάζει το έργο: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».Το  ζευγάρι με αυτή την εμφάνιση ακολουθεί το couple style που έχουν υιοθετήσει και άλλα διάσημα ζευγάρια με πρωταγωνιστές την Rihanna και τον A$AP Rocky ή την  Hailey Bieber και τον Justin Bieber.

Το matching style στα ζευγάρι δείχνει πολλά θετικά πράγματα για την σχέση και εμείς απολαμβάνουμε να βλέπουμε ζευγάρια με παρόμοιο στιλ όπως αυτό της  Zendaya με τον Τom Holland που απολαύσαμε χθες!

Kεντρική φωτογραφία – Getty 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164