Site icon TLIFE

Denim jacket: Στιλιστικές ιδέες και πως το φοράς τώρα!

Τα denim jacket είναι από τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου από… πάντα! Δεν θυμάσαι πότε το αγόρασες και δεν υπάρχει σεζόν που δεν το έχεις βάλει, ειδικά την μεταβατική αυτή περίοδο που σταματάς να φοράς χειμερινά αλλά δεν βγαίνεις και χωρίς πανωφόρι. Σκούρο μπλε ή ανοιχτό, με γούνα στο γιακά ή πιο crop, υπάρχουν πάρα πολλές εκδοχές του και πολλοί επίσης τρόποι να το φορέσεις. Τα τελευταία χρόνια ειδικά το έχουμε δει να έχει απενοχοποιηθεί από τo καθιερωμένο του casual style και τα it girls να το συνδυάζουν σε πιο cool urban συνδυασμούς.

Σήμερα σου έχω ετοιμάσει ένα τέλειο αφιέρωμα για το πως το φοράς τώρα, με πολλά styling tips ώστε να το χαρείς με βάση τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου. Look για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με σύμμαχο το διαχρονικό denim jacket.

1. Athleisure

Το athleisure style είναι must do αυτήν την εποχή. Συνδύασε λοιπόν ιδανικά τα sporty ρούχα σου με το denim jacket, και θα έχεις ένα τέλειο σύνολο για χαλαρές βόλτες στην πόλη ή για ένα weekend εκτός.

 

2.Office

Στο γραφείο αν έχεις dress code σίγουρα επιλέγεις κυρίως σακάκι, παρόλα αυτά το denim jacket μπορεί και εδώ να κάνει τη διαφορά, αλλάζοντας το αυστηρό σου σύνολο και δίνοντάς του το απαραίτητο twist.

 

3.Night out

Σίγουρα το έχεις βάλει πολλές φορές βράδυ στο νησί, αφού είναι το πανωφόρι που όλες βάζουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας. Σκέψου το όμως και σαν εναλλακτική εδώ στην πόλη με το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα και sexy πέδιλα.

 

4.One tone look

Το one tone look είναι αυτήν τη στιγμή από τα μεγαλύτερα trend και αν δυσκολεύεσαι να το πετύχεις με τα χρώματα τότε με τις jean αποχρώσεις ίσως το καταφέρεις. Διάλεξε ένα παντελόνι στην ίδια απόχρωση που είναι το denim jacket και απόκτησε εύκολα αυτό το super style.

 

5.Floral

Το print αυτό από εδώ και πέρα θα κάνει δυναμική εμφάνιση, χρώματα λουλούδια και ανοιξιάτικη διάθεση που ταιριάζουν απόλυτα με το denim jacket σου. Φούστα ή φόρεμα είναι το ιδανικό ταίρι για το jean πανωφόρι σου.

 

6.Layering

Το layering είναι κάτι που δίνει αμέσως στην εμφάνιση την απαραίτητη fashion αίσθηση που θέλεις. Σοφιστικέ ή πιο grunge, απαιτεί μία πολύ καλή αίσθηση του στιλ και τώρα μπορείς να το κάνεις με το denim jacket μέσα από ένα τέλειο blazer.

 

7.Leather

Jean και leather είναι από τους πιο ωραίους συνδυασμούς. Αυτήν την εποχή απόφυγε το leather παντελόνι και συνδύασε το denim jacket με φούστα και μαρινιέρα για έναν πιο ανοιξιάτικο συνδυασμό.

 

8.Sneakers

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το αγαπημένο παπούτσι για το denim jacket τότε σου έχω την απάντηση: sneakers και πάλι sneakers. Με τα καθημερινά σου ρούχα επίλεξε αυτά τα παπούτσια ώστε να έχεις ένα απόλυτα άνετο και city look.

© 2024 tlife.gr