Site icon TLIFE

Διαγωνισμός ICB! 6 τυχερές θα κερδίσουν επώνυμες τσάντες και παπούτσια

Αυτή τη χρονιά, η εταιρία International Celebrity Brands, ICB γίνεται ο Άγιος Βασίλης σου και σου χαρίζει επώνυμες τσάντες και παπούτσια που θα απογειώσουν το στιλ σου. Δεν έχεις λοιπόν παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου, να μπεις στην κλήρωση και πού ξέρεις, μπορεί να ξεκινήσει ο καινούριος χρόνος λαμβάνοντας ένα δώρο από το TLIFE.

Τσάντα JLO. Το όνομά της είναι Star Bag, είναι από οικολογικό δέρμα και ταιριάζει σε όλες τις ώρες της μέρας. Σε μαύρο διαχρονικό χρώμα, που σημαίνει ότι θα την έχεις για πάντα και θα συνδυάζεται με τα πάντα.

Τσάντα GAUDI. Ένα από τα μεγαλύτερα brands της Ευρώπης, σχεδίασε μια σειρά τσάντες από οικολογικό δέρμα και μία από αυτές μπορεί να γίνει δική σου. Για πάντα, μιας και το διαχρονικό design της δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Γιατί τι άλλο θέλει ένα κορίτσι; Μια μεγάλη shopping bag σε tan χρώμα για να συμπληρώνει όλα τα look.

Τσάντα JLO. Αν είσαι τυχερή, αυτή η Star Bag θα γίνει δική σου! Είναι από οικολογικό δέρμα, σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με όλα και σε ύφος που μπορεί να σε συνοδεύσει παντού: στις βόλτες, στα ψώνια, ακόμα και στο γυμναστήριο. Από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα θα είναι ο σύμμαχός σου στο στιλ.

Πορτοφόλι JLO από οικολογικό δέρμα και ντυμένο με μεταξωτή φόδρα. Αν αυτό δεν είναι ο πιο γουρλίδικος τρόπος να ξεκινήσει το 2017, τότε τι; Και σου ευχόμαστε φυσικά να είναι πάντα γεμάτο.

Παπούτσια CCILU. Το πρωτοποριακό brand αθλητικών παπουτσιών, με πατενταρισμένο υλικό είναι ό,τι πιο μοδάτο και άνετο έχεις φορέσει. Σε μεταλλική χρυσή απόχρωση που είναι το απόλυτο must για αυτή τη σεζόν.


Παπούτσiα CCILU. Tο πρωτοποριακό brand αθλητικών παπουτσιών, με πατενταρισμένο υλικό, σε τυρκουάζ και acid lime και λεπτομέρειες χρώματος ASH, φλερτάρει με τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις σου.
© 2024 tlife.gr