Site icon TLIFE

Δημήτρης Πέτρου: Τα καλύτερα looks που είδαμε στο Couture show του σχεδιαστή!

Ένα catwalk σαν παραμύθι! Τα μοντέλα περπατούσαν ανάμεσα στο κοινό και κατέληξαν να δειπνίζουν όλα μαζί σε ένα εντυπωσιακά στολισμένο τραπέζι, στο εσωτερικό του χώρου. Η συλλογή υψηλής ραπτικής του Δημήτρη Πέτρου για Autumn/Winter 2016-17, διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με επίτιμους καλεσμένους μεγάλα πρόσωπα της μόδας και της showbiz.

Το show του σχεδιαστή άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα, που μετά την εμφάνισή της στο catwalk έκατσε στο κοινό για να απολαύσει το υπόλοιπο της βραδιάς!

Σαράντα χρόνια από το θάνατο της Agatha Christie, 49 διαφορετικοί ήρωες των βιβλίων της καλούνται να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες τους σε μια νέα αλλά πάντοτε κλασική υπόθεση: Στην “Couture Afair” όλοι είναι πρωταγωνιστές. Κι όλοι είναι ύποπτοι.

Μυστήριο και σασπένς σε μια συλλογή υψηλής ραπτικής και καθαρόαιμου tailoring όπου κυριαρχεί το επιβλητικό μαύρο σιφόν βελούδο, οι γαλλικές δαντέλες σαντιγύ, οι αιθέριες οργάντζες και το φίνο μεταξωτό τούλι.

Ένα παιχνίδι ισορροπίας και αντιθέσεων, ανάμεσα σε προκλητικά ντεκολτέ αλλά και αυστηρά κοψίματα και μήκη, αισθησιακές διαφάνειες και πλούσιες υφές. Μια αρμονική εναλλαγή “γυμνού” και “ντυμένου”, “κάλυψης” και αποκάλυψης”, “σύγχρονου” και “διαχρονικού”.

Η θηλυκή κομψότητα συναντά τη δυναμική αρρενωπότητα, σε μια συλλογή που αποτίει φόρο τιμής στην αξεπέραστη υπεροχή της ανδρόγυνης αισθητικής, τότε, τώρα και για πάντα.

© 2024 tlife.gr