Εδώ θα βρεις το γούρι για το 2020!

Τα γούρια είναι ένα έθιμο των εορτών που μας βάζει με τον πιο ωραίο τρόπο στο νέο έτος! Κάθε χρόνο τέτοια σεζόν όλοι αναζητούμε το γούρι μας, μπορείς να ανακαλύψεις το δικό σου μέσα ατό τις προτάσεις που σου ετοίμασα με τα πιο ωραία γούρια για το 2020!

Imanoglou

O οίκος κοσμημάτων Ιmanoglou υποδέχεται το νέο έτος με μία υπέροχη συλλογή από γούρια τόσο προσωπικά όσο και για το σπίτι. Πάντα με την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει και τις main συλλογές με τα υπέροχα κοσμήματα του.

Μενταγιόν ή όμορφα διακοσμητικά το γούρι Imanoglrou είναι εκτός από ένα φίνο κόσμηματα και μία chic επιλογή δώρου!

 Zeus + Dione

Στην ιερή Δήλο στράφηκε και ο διεθνής οίκος μόδας Ζeus+Dione για να δημιουργήσει το γούρι για το 2020. Συγκεκριμένα πέντε κρεμαστά για τον λαιμό, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και τρία μπρασελέ, πάρε μία ιδέα και ανακάλυψε όλη την συλλογή στο επίσημο site του brand!

Yiannis Sergakis


Οι ευχές του Yannis Sergakis Adornments για το 2020 είναι πυκνές συναισθημάτων, ρέουν αβίαστα, χωρίς καμία περίσκεψη, σα μονοκοντυλιά. Μενταγιόν και καρφίτσα σε ασήμι, υποδέχονται την καινούργια χρονιά με παιγνιώδη διάθεση. Βλέποντάς τα σου δίνουν την εντύπωση μίας γραμμής που ξετυλίγεται περίτεχνα σαν κορδέλα, όταν όμως τα κοιτάξεις από το πλάι επιφυλάσσουν μία έκπληξη: Αποκαλύπτουν τον αριθμό της χρονιάς που έρχεται και η οποία θέλουμε να φέρει μόνο χαρές. Στο Γούρι του 2020 που σχεδίασε ο Yannis Sergakis, οι αριθμοί διαγράφονται με τις πληθωρικές τους καμπύλες και καταφέρνουν να γίνουν μια εκλεπτυσμένη πρόταση, που θα συνοδεύει όποια και όποιον τα επιλέξει, στο πέρασμα του χρόνου.

 Links of London

Φέτος τις γιορτές, η Links of London, το βραβευμένο βρετανικό brand κοσμημάτων για γυναίκες και άνδρες, αντλεί έμπνευση από το εορταστικό πνεύμα της εποχής και δημιουργεί ένα μοναδικό ασημένιο γούρι κόσμημα για την νέα χρονιά. Η λάμψη των Χριστουγέννων αποτυπώνεται με τον πιο κομψό τρόπο στο μοναδικά σχεδιασμένο ασημένιο βραχιόλι, διακοσμημένο με ένα καλλιγραφικό 20, με την υπογραφή της Links of London. Αποκτήστε το νέο γούρι της Links of London και υποδεχτείτε τη νέα δεκαετία με λάμψη, απολαμβάνοντας ιδιαίτερες εμπειρίες, χαμόγελα και μοναδικές στιγμές.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164