Έφυγε από την ζωή η Francoise Hardy – Το iconic στιλ της δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε μία εμβληματική καλλιτέχνης, η Francoise Hardy! Μία γυναίκα που λατρέψαμε για το iconic style της. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον γιο της! Η Αρντί  είχε δώσει ένα μεγάλο αγώνα με τον λεμφικό καρκίνο από το 2004.

Photo by Victor Blackman/Getty Images

Μία καλλιτέχνης με βελούδινη φωνή και υπέροχο στιλ που κατάφερε να γίνει λατρεία και pop idol. Η Φρανσουάζ Αρντί, κατάφερε με  την κομψότητα και την υπέροχη φωνή της μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της γαλλικής κουλτούρας.Έγινε πασίγνωστη στην Ευρώπη όταν ξεκίνησε να τραγουδά σε πολλές γλώσσες, κι όχι μόνο γαλλικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Μούσα μεγάλων σχεδιαστών όπως: Yves Saint Laurent και Paco Rabanne, αλλά και διάσημων φωτογράφων όπως: Richard Avedon και David Bailey. Την λάτρεψαν πολλοί διάσημοι μουσικοί όπως ο Μπομπ Ντίλαν που της έγραψε ποίημα, ενώ την φλέρταραν και διάσημοι σκηνοθέτες που εμφανίστηκε στις ταινίες τους όπως ο Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, Ρότζερ Βαντίμ και άλλοι!

Photo by Reg Lancaster/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

Μία γυναίκα που έβρισκε πάντα τις κατάλληλες λέξεις για να τραγουδήσει τις λύπες μας, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις μας, μία συγκλονιστική προσωπικότητα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Κενρική φωτογραφία Getty

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164