Εκπτώσεις 2024: 9 καλοκαιρινά must-haves στα οποία αξίζει να επενδύσεις τώρα

Το shopping είναι μια αγαπημένη μας δραστηριότητα κάθε ημέρα του χρόνου, ανεξαρτήτως αν έχει κρύο ή ζέστη έξω. Το απολαμβάνουμε λίγο παραπάνω, βέβαια, όταν ξεκινούν οι εκπτώσεις. Και στο Designer Outlet Athens στα Σπάτα δόθηκε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις. Και αυτό έγινε την πιο σωστή στιγμή: λίγο πριν φύγουμε για διακοπές. Αν, λοιπόν, είσαι κι εσύ στη διαδικασία του να χτίσεις μια ολοκληρωμένη, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, ή απλά θέλεις να δημιουργήσεις την πιο ενημερωμένη βαλίτσα διακοπών, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία! Κάνε μια βόλτα στο Designer Outlet Athens και ανακάλυψε μοναδικές εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές outlet, σε αγαπημένα designer brands. Όπως ακριβώς έκανα κι εγώ. Ανακάλυψε παρακάτω σε ποια summer items πόνταρα.

Το Crochet Φόρεμα

Maxi, crochet φόρεμα, Diesel.

Όσον αφορά το crochet φόρεμα, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για το αν πρέπει να το προσθέσουμε στην ντουλάπα μας ή όχι. Είναι από τα πιο ιδανικά dress styles για το καλοκαίρι. Είναι άνετο, επιτρέπει στην επιδερμίδα μας να «αναπνέει» ακόμα και όταν ο υδράργυρος βαράει κόκκινο, και αποδίδει μια αβίαστη κομψότητα στα summer looks μας. Στο κατάστημα της Diesel, βρήκα το crochet φόρεμα που ταιριάζει τέλεια με τα μπικίνι μου, αλλά ταυτόχρονα μπορώ να το φορέσω και στη βραδινή βόλτα στα σοκάκια.

Το Jumpsuit

Ολόσωμη φόρμα, Toi&moi.

Θέλεις να έχεις στη βαλίτσα σου ένα ευέλικτο item που δεν έχει ανάγκη από πολύωρο styling; Πες πως το βρήκες! Μια αέρινη, ολόσωμη φόρμα, όπως ακριβώς αυτό το printed σχέδιο που ανακάλυψα στο κατάστημα Toi&moi, δεν χρειάζεται πολλά για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ. Επίλεξε με προσοχή τα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσεις και βγες πιο άνετη αλλά και stylish από ποτέ, για να απολαύσεις την ημέρα ή και τη νύχτα σου.

H λευκή, denim φούστα (& το ριγέ πουκάμισο)

Λευκή, denim φούστα και ριγέ πουκάμισο, όλα Tommy Hilfiger.

Αν μπορούσες να έχεις μαζί σου μόνο μια φούστα, αυτή θα ήταν denim και λευκή. Είτε είναι midi είτε maxi, η λευκή τζιν φούστα ζει τη στιγμή της φέτος. Εγώ βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ σχέδιο στο κατάστημα Tommy Hilfiger, το οποίο όχι μόνο μπορώ να φορέσω στις διακοπές μου αλλά και στο γραφείο από Σεπτέμβρη. Θα συνδυάσω τη λευκή μου φούστα με ένα ριγέ πουκάμισο, που επίσης σίγουρα πρέπει να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών, και με pop αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

Το co-ord

Maxi φούστα και cropped top, BSB.

Πόσες φορές έχω γράψει για το co-ord σε αυτό το site; Είναι η No1 απάντηση στην ερώτηση «τι θα φορέσω πάλι σήμερα;». Ένα co-ord θα φορέσεις. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Είτε είσαι διακοπές και θέλεις ένα εύκολο και ανάλαφρο look είτε είσαι στην πόλη και δεν έχεις πολύ χρόνο να σπαταλήσεις μπροστά από τον καθρέφτη. Οι εκδοχές ενός co-ord είναι αμέτρητες. Κυριολεκτικά. Στη δική μας περίπτωση τώρα, προτείνω κάτι γαλανόλευκο που θυμίζει κυκλαδίτικο σκηνικό. Βρήκα στο κατάστημα BSB αυτό το φανταστικό floral σετ, σε γαλάζια και λευκή απόχρωση, που αποτελείται από maxi φούστα με μια χορευτική διάθεση θα έλεγα και ένα off-shoulder, cropped top. Ένα χρυσό φλατ σανδάλι, χρυσά κοσμήματα και έφυγες για δροσιστικά κοκτέιλ με θέα το αιγαιοπελαγίτικο ηλιοβασίλεμα.

Αν νομίζεις πως το crochet φόρεμα ήταν αρκετό, πλανάσαι πλάνην οικτράν…

Gingham φόρεμα και λευκό φόρεμα, Barbour.

Με τον υδράργυρο στο κόκκινο, το ένα φόρεμα διαδέχεται το άλλο. Και επειδή τα trends είναι αμέτρητα εκεί έξω και μπορεί να μπερδευτείς, κοίτα να κινηθείς έξυπνα. Καλοκαίρι και λευκό φόρεμα πάνε πακέτο. Άρα, πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτό το λευκό φόρεμα που εντόπισα στο κατάστημα Barbour. Χρυσά αξεσουάρ ή κάτι πιο pop αν είσαι fan των έντονων χρωμάτων και το απογείωσες. Επιπλέον, αν το καλοκαίρι ήταν μοτίβο, θα ήταν το gingham print. Επομένως, αν είσαι τυχερή και βρεις αυτό το φόρεμα, καλό θα ήταν να μην το αφήσεις. 

Τα σανδάλια και η τσάντα παραλίας από καμβά

Δερμάτινα σανδάλια και beach bag, όλα Celebrity Brands.

Χωρίς τα σωστά αξεσουάρ, κανένα look δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο. Είτε μείνεις στην πόλη, είτε φύγεις για το νησί, είτε είσαι fan του βουνού ακόμα και τους πιο καυτούς μήνες του χρόνου, ένα ζευγάρι σανδάλια σε γήινη απόχρωση είναι σχεδόν υποχρεωτικά. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ το χρώμα τους ταιριάζει με όλα τα ρούχα που θα έχεις μέσα στη βαλίτσα σου. Όσον αφορά την beach bag –σίγουρα θα χρειαστείς μια τέτοια– προτείνω να επιλέξεις ένα XXL σχέδιο από καμβά. Είναι super trendy και πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο trend. Όλα αυτά (κι ακόμα περισσότερα)  θα τα βρεις στο κατάστημα Celebrity Brands.

Βάλε τα γυαλιά… με το στυλ σου!

Γυαλιά ηλίου Gucci, Panaidis Eyeswear.

Επιμένω στην κατηγορία αξεσουάρ και μπαίνω φουριόζα στο κατάστημα Panaidis Eyeswear για να βρω τα γυαλιά ηλίου εκείνα που θα απογειώσουν τα looks μου. Γιατί, αν δεν επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου στις εκπτώσεις, πότε θα το κάνεις; Εγώ λέω να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τις τάσεις και να ποντάρουμε σε κάτι all time classic, που θα μπορούμε να φοράμε για χρόνια και όχι απλά για μια σεζόν. Όπως αυτό το τετραγωνισμένο, κοκάλινο σχέδιο με την υπογραφή του οίκου Gucci.

Pop Of Color

Τσάντα με χρυσή αγκράφα, Pinko.

«Ταϋγέτη, καλά μας τα είπες για την beach bag από καμβά. Τι γίνεται όμως το βράδυ»; Το βράδυ χρειάζεσαι μια micro bag. Προτείνω να ποντάρεις σε κάτι έντονο. Να βάλουμε και λίγο χρώμα σε αυτή τη βαλίτσα. Το καλοκαίρι, άλλωστε, το ζητάει το χρώμα του. Γιατί δεν επιλέγεις αυτή τη φανταστική τσάντα Pinko σε φούξια χρώμα, που θα δώσεις playfull διάθεση στα outfits σου; 

Αυτό το κάτι! Το διαφορετικό κάτι…

Ψηλόμεσο σορτς και σατέν top, όλα ‘ALE.

Οι εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία για να τολμήσεις. Για να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάτι έξω από τα νερά σου και να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει ή όχι. Παράδειγμα: Εγώ δεν φοράω συχνά χρώμα. Το αποφεύγω. Αν ανοίξεις την ντουλάπα μου, θα βρεις μαύρο, nudes και γήινες αποχρώσεις. Οι εκπτώσεις που έχει η ‘ALE, ωστόσο, μου έδωσαν το έναυσμα για να ποντάρω στους διάφορους τόνους του ροζ και να δημιουργήσω πιο ζωηρά σύνολα –τα οποία ομολογώ πως λάτρεψα. Το φετινό μου καλοκαίρι, λοιπόν, θα έχει περισσότερο χρώμα –ναι, για πρώτη φορά!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164