Εκπτώσεις στο Mediterranean Cosmos! Οι must have αγορές που δεν πρέπει να χάσεις

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και έρχονται την καλύτερη στιγμή, διότι τώρα θέλεις να ανανεωθείς σε όλα τα επίπεδα! Να ετοιμαστείς για τις διακοπές σου, να διαλέξεις τα τέλεια ρούχα και αξεσουάρ για σένα και τα παιδιά σου, να δώσεις μία νέα αίσθηση στο σπίτι σου και γενικά να κάνεις τις αγορές που θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα κάνουν το καλοκαίρι σου καλύτερο!

Θέλεις να αποκτήσεις όλα όσα φαντάζεσαι, χωρίς να ψάξεις πολύ, σε πολύ καλές τιμές και κυρίως χωρίς πολλές μετακινήσεις!

To Μediterranean Cosmos έχει όλα όσα χρειάζεσαι! Σε έναν υπέροχο χώρο θα ανακαλύψεις τα πιο ενημερωμένα brand και θα αποκτήσεις όλα όσα θες, στις καλύτερες τιμές και χωρίς καμία κούραση. Εδώ οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει τι σου λείπει, αν δυσκολεύεσαι να κάνεις τη λίστα με τις must have αγορές, εγώ θα σου δώσω τη λύση και μαζί θα δούμε τι αξίζει να αγοράσεις αυτό το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια και για το σπίτι σου στο Mediterranean Cosmos:

Μίντι σεμιζιέ φόρεμα με V λαιμόκοψη, σε άνετη γραμμή με σταθερή εφαρμογή και μάο γιακά, ACCESS fashion, Mediterranean Cosmos. Προφανώς το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού!

Κολιέ λευκό από επιροδιωμένο μέταλλο, μαργαριτάρια και πολύχρωμες πέτρες από γυαλί Μουράνο, ANNA MARIA MAZARAKI, Mediterranean Cosmos. Για να “νοστιμίσεις” το στιλ σου με τις απαραίτητες λάμψεις.

Shopping bag Karl Lagerfeld, attica, Mediterranean Cosmos. Χρηστική, λειτουργική, κομψή, διαχρονική και επώνυμη 😉

Φόρεμα NEREIDA JAQUARD με print από τη συλλογή Greek islands, Axel, Mediterranean Cosmos. Γιατί τα φορέματα είναι η ιδανικότερη επιλογή στις υψηλές θερμοκρασίες.

Fissler- San Francisco, σετ σκευών 3 τεμαχίων από ανοξείδωτο ατσάλι, Cook-Shop, Mediterranean Cosmos. Γιατί η αισθητική είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά μας. Μας αλλάζει τη διάθεση.

Παιδική μπλούζα και καπέλο για αγόρια DP…am, Mediterranean Cosmos. Γιατί τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας 😉

 

Βαμβακερό πουά φόρεμα διακοσμημένο με pon pon ENERGIERS, Mediterranean Cosmos. Για τις μικρές μας φίλες που αγαπάνε το στιλ, όσο και η μαμά τους.

Ολόσωμο μαγιό με animal print Hunkemöller, Mediterranean Cosmos. Σέξι και εντυπωσιακό!

Μιντί πουά ζέρσεΐ φόρεμα με λάστιχο στη μέση JULIA & MORE, Mediterranean Cosmos. Κομψό, φινετσάτο και ιδανικό για πολλές περιστάσεις.

 

Σετ LAPIN HOUSE, Mediterranean Cosmos. Navy look, πάντα στη μόδα και πάντα αγαπημένο.

Maxi ημιδιάφανο φόρεμα με εμπριμέ μοτίβα mat. fashion, Mediterranean Cosmos. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις, κάν’ το με φινέτσα!

Καλαμάκια μεταλλικά iridescent X4, OCTOPUS, Mediterranean Cosmos. Γιατί οι σύγχρονες γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους, σέβονται και το περιβάλλον.

Οικολογική κούπα μπαμπού Quy Cup Duck, OCTOPUS, Mediterranean Cosmos. Γιατί είναι υποχρέωσή μας…

 

Γυαλιά ηλίου BOLON EYEWEAR, Optical PAPADIAMANTOPOULOS, Mediterranean Cosmos. Κάνε upgrade στο στιλ σου με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Maxi φλοράλ κρουαζέ φόρεμα parabita, Mediterranean Cosmos. Για το νησί, για την πόλη, για τις διακοπές σου, για την καθημερινότητά σου. Όπως και να ‘χει, θα ξεχωρίσεις.

Βιώσιμη βαλίτσα SAMSONITE Magnum Eco, Mediterranean Cosmos. Σύγχρονη, λειτουργική και πανέτοιμη να σε συνοδεύσει.

Elegant γυναικείο δερμάτινο πέδιλο Sandy.s, Mediterranean Cosmos. Επιλογή που φέρει την υπογραφή “για πάντα”. Διαχρονική και κομψή.

Oλόσωμο μαγιό Botanical Leaf OP, Triumph, Mediterranean Cosmos. Ιδιαίτερο, ξεχωριστό και μπορείς να το φορέσεις μετά το μπάνιο σου ως top για τις βόλτες σου στο νησί.

Πέδιλα BIRKENSTOCK Arizona, Ανατομικά ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ, Mediterranean Cosmos. Αγαπημένα. Ό,τι πιο άνετο έχεις φορέσει. Δεν είναι τυχαίο που τα λατρεύουν οι fashionistas.

Coco Zen Vanilla Body Lotion, VICTORIA’S SECRET, Mediterranean Cosmos. Γιατί το καλοκαίρι μυρίζει βανίλια…

Κολιέ MILLENIA με λευκά κρύσταλλα SWAROVSKI, Mediterranean Cosmos. Γιατί καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις λάμψεις. Και κανείς άντρας δεν γίνεται να μη γοητευθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos:

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164