Site icon TLIFE

Ένα all-star cast στην νέα καμπάνια του Louis Vuitton!

O οίκος Louis Vuitton τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία… στροφή στο Hollywood όσον αφορά στις τελευταίες καμπάνιες του. Σε αυτή την λογική, για την φωτογράφιση της bag collection “Νew Classics”, κάλεσε τρεις από τις πιο διάσημες ηθοποιούς, οι οποίες ήδη συνεργάζονται με το huge brand: Emma Stone, Alicia Vikander και Léa Seydoux!

O creative director του οίκου, Nicolas Ghesquière, οραματίστηκε τις τρεςι αυτές υπέροχες γυναίκες και ο φωτογράφος, Craig Mcdean, τις φωτογράφησε σε λευκό φόντο με τις νέες τσάντες.

“Ως σημερινές γυναίκες με δύναμη, οι Emma Stone, Alicia Vikander και Léa Seydoux αντιπροσωπεύουν τέλεια το πνεύμα που χαρακτηρίζει τις νέες αυτές τσάντες “Capucines”,“Twist” και “Dauphine”, των οποίων το ύφος και ο σχεδιασμός αντανακλούν την ενέργεια που είναι σύμφωνη με τους σύγχρονους τρόπους ζωής» δήλωσε ο Ghesquière για τις μούσες του.

Η Vikander και η Stone έχουν ήδη μακροχρόνια συνεργασία με τον οίκο και πρωταγωνιστούν στις επίσημες καμπάνιες τις τελευταίρες σεζόν, ενώ πολλές φορές στο red carpet έχον επιλέξει τις μοναδικές δημιουργίες του lux brand.

© 2024 tlife.gr