Εορτασμός του πρώτου έτους λειτουργίας του DOCA Shop στην Αλεξανδρούπολη με ένα λαμπερό party!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 το party για τον εορτασμό του ενός έτους λειτουργίας του DOCA Shop στην Αλεξανδρούπολη. Το event αποτέλεσε σημείο συνάντησης για πολλούς φίλους και πελάτες του καταστήματος, που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας αυτό το σημαντικό γεγονός.

 

 

Η βραδιά περιλάμβανε μια σειρά από εκπλήξεις και δραστηριότητες που έκαναν τη γιορτή αξέχαστη. Από την αρχή, ο ρυθμός και η ενέργεια ανέβηκαν χάρη στη μουσική του DJ που κράτησε την ατμόσφαιρα ζωντανή και διασκεδαστική. Τα ποτά έρρεαν άφθονα, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν δροσιστικά κοκτέιλ και άλλες επιλογές.

 

 

 

 

Μια ιδιαίτερη πινελιά προστέθηκε από τα μοναδικά DOCA cookies, τα οποία προετοιμάστηκαν ειδικά για την περίσταση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους. Η κορύφωση της βραδιάς ήταν το live model performance, όπου τα μοντέλα μας, αντικαθιστώντας τις κούκλες της βιτρίνας, παρουσίασαν τις τελευταίες συλλογές της DOCA, προσφέροντας μια ζωντανή επίδειξη μόδας που κέρδισε τα βλέμματα όλων.

 

 

Το DOCA shop στην Αλεξανδρούπολη είναι ένας top fashion προορισμός, προσφέροντας στους επισκέπτες αμέτρητες επιλογές για κάθε ηλικία και στιλ. Στη συλλογή της DOCA θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις σε ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ, που θα δώσουν έναν άλλον αέρα στα looks σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε καλοκαιρινά κομμάτια σε ζωντανά χρώματα και ελαφριά υφάσματα, όπως φορέματα, πουκάμισα και παντελόνια. Από τη συλλογή δεν λείπουν φυσικά τα καφτάνια και οι τσάντες θαλάσσης, μιας και έχει μπει για τα καλά το καλοκαίρι. Οι τσάντες ώμου προσθέτουν κομψότητα σε κάθε σύνολο. Η ποικιλία στα παπούτσια περιλαμβάνει πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και άνετες φλατ και δίπατες παντόφλες. Επιπλέον, τα αξεσουάρ, όπως κολιέ, σκουλαρίκια και μαντήλια με πολύχρωμα print, μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε καλοκαιρινό σύνολο.

 

 

Το DOCA Shop της Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους και επισκέπτες που παρευρέθηκαν στον εορτασμό μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μαζί σας αυτό το ταξίδι και να γιορτάσουμε πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα DOCA και τις νέες προσφορές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.docaofficial.com.

 

Ετικέτες
ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164