Εσύ πόσες Hermes Birkin τσάντες πιστεύεις ότι έχει η Cardi B στην συλλογή της;

Είναι γνωστό ότι η ότι η Cardi B ζει μια ζωή πολυτέλειας. Από τα περίπλοκα μανικιούρ της με τα κρυστάλλινα στολίδια μέχρι τα lux fashion κομμάτια που επιλέγει η Cardi B λατρεύει να  προβάλει την λαμπερή πλευρά της. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από την ντουλάπα της η εμβληματική τσάντα Hermès Birkin, την οποία η Cardi συχνά κρατάει  για να ολοκληρώσει κάθε ένα από τα σύνολα της (ακόμα και με το μπικίνι!).


@iamcardib


Αφού επέστρεψε στο σπίτι από την πλούσια 28η γενέθλια της στο Λας Βέγκας, η Cardi μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers στο instagam την απίστευτη συλλογή της με τσάντες Hermès που  είναι τόσο εξωπραγματική όσο θα περίμενε κανείς.

@iamcardib

Η Cardi B διαθέτει 23 τσάντες Birkin με πολλές με εξαιρετικά σπάνια και μοναδικά σχέδια σε πολλά χρώματα γι αυτό στο post της γράφει ‘’Διαλέξτε ένα χρώμα’’. Εκατοντάδες σχόλια συνόδευσαν το post και ο σύντροφος της ράπερ Οffset έγραψε ότι είναι υπεύθυνος για 15 από αυτές, παρόλα αυτά δεν είναι ο  μόνος που της έχει χαρίσει μία Hermes αφού στα γενέθλια της η φίλη της Κylie Jenner επέλεξε μία Birkin σε μπλε χρώμα για δώρο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164