Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Tι είδαμε από τους μεγαλύτερους οίκους!

Η εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται, και οι μεγαλύτεροι οίκοι έδειξαν τις Fall Winter 2019/2020 συλλογές τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Εμείς σου έχουμε όλες τις πληροφοριές και φωτογραφίες από τις new collection για να πάρεις μία γεύση από την νέα σεζόν.

Celine

Ο Heidi Sliman παρουσίασε μία collection, που δεν θύμιζε σε τίποτα την πρώτη του συλλογή για τον οίκο Celine, που είδαμε πριν μερικούς μήνες. Τα mini party dresses έδωσαν την θέση τους σε μία lux jet setter collection, με γούνες, pleated skirts, πουλόβερ, κάπες, δερμάτινες μπότες, saddle bags και aviator sunglasses.H timeless αισθητική του οίκου ήταν ξεκάθαρη σε αυτή την υπέροχη συλλογή.

 

 

 

Vivienne Westwood

O Andreas Kronthale σύντροφος και συνεργάτης της Westwood, παρέδωσε στον οίκο μία συλλογή στα πλαίσια της μοναδικής αισθητικής της αλλά και με μία δική του ματιά. Σίγουρα δεν έλειψα τα γνωστά drappe σχέδια της σχεδιάστριας τα bustier και οι χαρακτηριστικές πλατφόρμες, αλλά δημιούργησε και νέες φιγούρες μέσα από τα σχέδια του. Eίδαμε μοναδικά layering, blazer που θυμίζουν football players, flat shoes σε athleisure mood, μοναδικά prints και head pieces που θυμίζουν Middle East.

 

 

Hermes

Το γνωστό πορτοκαλί χρώμα του οίκου σε όλη του την παλέτα, σε ρούχα που δίνουν σοφιστικέ αίσθηση. Κάπες, μεταξωτά φορέματα και πουκάμισα, super hot shorts, suede boots, statement bags, δερμάτινα σύνολα και παντελόνια μέχρι το γόνατο, από τον οίκο που ξέρει απόλυτα τι σημαίνει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

 

Balenciaga

Πιστός στο new shape που έχει καθιερώσει ο οίκος Balenciga, παρουσίασε μία collection με έμφαση στον όγκο τόσο στους ωμούς όσο και στα big sleeves.Χρώματα και υφές που δίνουν bold moοd στα χειμερινά σύνολα, vinyl, leather και pvc σε πανωφόρια που κάνουν την διαφορά, printed φορέματα και σοφιστικέ blazer φορεμένα σαν φόρεμα.

Valentino

Υπέροχα φορέματα με φτερά, off shoulder σχέδια, δαντέλα και αέρινα υφάσματα και χρώματα που μόνο ο οίκος αυτός τολμά.New shape κάπες και jacket με εικόνες από πίνακες ζωγραφικής, καπέλα που θα γίνουν must have και βέβαια όλες οι νέες τσάντες της winter collection δημιούργησαν το νέα Valentino σύμπαν για την νέα σεζόν.

 

Givenchy

New shape στα μανίκια, belt bags και έντονο χρώμα στα κουστούμια, masculine στοιχεία συνδυασμένα τέλεια με σοφιστικέ πολυτέλεια για την νέα collection του οίκου Givency.Τartan υφάσματα και ruffle details, croco platform loafers και sqare shoulder bag για την νέα σεζόν σε μία συλλογή που συνδυάζει every day chic και glam mood σε τέλεια αναλογία.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164