Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Ο Tom Ford παρουσίασε τη Spring Collection 2018

Το ξέρω ότι σε έχω μπερδέψει λίγο! Από τη μία σου γράφω για τα trends του Φθινοπώρου και του Χειμώνα του 2017 και από την άλλη σου αναφέρω για την Άνοιξη του 2018. Έτσι είναι όμως ο κόσμος της μόδας αγαπητή μου αναγνώστρια. Δεν τον προλαβαίνουμε. Anyway!

Μόλις εχθές ξεκίνησε η Εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης στην οποία οι σχεδιαστές καλούνται να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους για το 2018. Ο σχεδιαστής Tom Ford ήταν ένας από αυτούς και φυσικά το show του και οι δημιουργίες του δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Τα φώτα άναψαν και τα μοντέλα ξεκίνησαν να περπατούν στο catwalk. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ο σχεδιαστής έμεινε πιστός στις γραμμές και τα χρώματα που υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν, δηλαδή, το λευκό, το μαύρο και τα metallics σε masculine looks και oversized γραμμές.

Έπειτα ο Ford ξεκίνησε να συμπεριλαμβάνει λίγο χρώμα και ιδιαίτερα textures. Αυτό που προσέξαμε έντονα ήταν τα total denim looks, οι δερμάτινες υφές σε έντονα χρώματα, καθώς και το rock & roll vinyl σε μαύρο.

Μέσα στη συλλογή είδαμε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του φούξια. Έτσι ο σχεδιαστής μας έκανε να καταλάβουμε ότι το must χρώμα για το χρόνου θα συνεχίσει να είναι το pink. Ο ίδιος το αποτύπωσε σε masculine ύφος και look, όπως και το denim, από ότι μπορείς να δεις στη φωτό.

Από τη συλλογή δεν έλειψαν τα παστέλ και τα λαμέ που έδιναν μια 80s νότα στο αποτέλεσμα. Βασικά στοιχεία ήταν τα κορμάκια με sexy cuts και οι loose γραμμές.

Τέλος, από το show δεν έλειψαν και τα λαμπερά gowns με πτυχώσεις σε χρώματα που προαναφέρθηκαν. Ο Ford επέλεξε τα πιο διάσημα μοντέλα να τα φορέσουν και να κλείσουν το catwalk, όπως την Gigi Hadid και την Kendall Jenner.

Επίτιμοι καλεσμένοι και αυτοί που έκατσαν στις πρώτες θέσεις ήταν η Kim Kardashian, η Anna Wintour, η Julianne Moore, η Doutzen Kroes και η Cindy Crawford.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164