Site icon TLIFE

Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Eίμαι 40 ετών νονά, σε βάφτιση, μεσημέρι 16 Αυγούστου στην Αθήνα. Θα φορέσω ένα φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο σε πράσινο ανοιχτό. Με τι πέδιλα και τι αξεσουάρ να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας θα το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι nude πέδιλα με λεπτά λουράκια και και ένα ωραίο εντυπωσιακό κολιέ κοντό με πολλά χρώματα. Δες παρακάτω τη φωτογραφία για να καταλάβεις το ύφος.

Ερώτηση
Γεια σας. Πολύ χρήσιμο το site σας! Sos! Τον Αύγουστο είμαι καλεσμένη σε μια βάφτιση στην παραλία, μετά από την οποία θα ακολουθήσει beach party. Αναρωτιόμουν τι θα ήταν πιο σωστό να φορέσω. Σίγουρα μαγιό, αλλά το συνολικό look πρέπει να ειναι παραλίας; (π.χ. παρεό, σανδάλια, καπέλο, μεγάλη τσάντα κ.λ.π ή ένα μακρύ φόρεμα που να ταιριάζει με το μαγιό;) Επίσης ποιά χρώματα είναι στη μόδα; (Ταιριάζει το πετρόλ που λατρεύω, σε ξανθιά, γαλανομάτα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα;)
Τα μαλλιά είναι καλύτερα να είναι σηκωμένα ψηλά και ελαφρώς ατημέλητα; Σημειώνω οτι η βάφτιση είναι μετά τις 6 το απόγευμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Απάντηση
Φίλη μας γειά σου και εσένα. Λοιπόν για μία τέτοια περίσταση το look σου πρέπει να είναι ως εξής: Θα φορέσεις ένα ωραίο μακρύ φόρεμα σε χρώμα που σου ταιριάζει, (το πετρόλ είναι μια χαρά) με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια. Αν θες βάζεις το μαγιό σου στην τσάντα και το φοράς μετά αν κάνετε μπάνιο κατά την διάρκεια του πάρτι. Μπορείς να φορέσεις σκουλαρίκια σε gipsy style και για τσάντα δεν χρειάζεται να ειναι αυτή της παραλίας αλλά ίσως ένας φάκελος από ψάθα ή ύφασμα.
Καπέλο δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου και τα μαλλιά σου άφησε τα κάτω, χτενισμένα χαλαρά.


Τσάντα-φάκελος Mashlinda Designs από 27,00 € τώρα 21,60 € – Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αυτό το Σάββατο έχω ένα γάμο και σκέφτομαι να φορέσω ενα τιρκουάζ δαντελένιο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο σε ίσια γραμμή. Τι είδους παπούτσια και τι χρώμα ταιριάζουν καλύτερα;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Γειά σου και εσένα φίλη μας. στο φόρεμα σου θα ταίριαζαν λευκές γόβες όχι δίπατες, κλασικές αλλά και πέδιλα λευκά ή nude.

Ερώτηση
Καλησπέρα, αγόρασα τα παπούτσια της φωτό που επισύναψα και θέλω να τα φορέσω σε απογευματινή βάπτιση. Όπως βλέπετε είναι φούξια – μωβ και θα με βοηθήσετε παρά πολύ εάν μου πείτε τι επιλογές χρωμάτων έχω σε ρούχα,τσαντάκι κ αξεσουάρ…
Ευχαριστώ εκ των προτέρων….

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας. Λοιπόν τα παπούτσια σου είναι αρκετά έντονα, οπότε συνδύασε τα με λευκό μίνι σε γραμμή αλφα φόρεμα και ένα πολύ ωραίο κολιέ στα χρώματα του παπουτσιού. Ρίξε μια ματιά και στο Tshopping.gr που θα βρεις πολλές επιλογές σε φορέματα αλλά και κοσμήματα!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σας! Ποιες γόβες θα είναι στη μόδα το χειμώνα;
Θα μου πείτε γιατί βιάζομαι; Έχω βρει κάποιες που μ’ αρέσουν και είναι ευκαιρία τώρα στις εκπτώσεις. Υποθέτω χωρίς φιάπα; Και από χρώμα; Πέρα απ’ το κλασικό μαύρο. Ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Ναι φίλη μας, να τις επιλέξεις χωρίς φιάπα σίγουρα και από χρώματα αν βρεις κάτι σε μπορντό, γκρι ή με snakeskin prints. Επίσης αν δεν έχεις σε nude απόχρωση, ίσως είναι αυτή η σωστή επιλογή για σένα αφού ταιριάζουν με όλα και είναι απαραίτητες για την γκαρνταρόμπα μας. Να τις αγοράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και να είσαι σίγουρη πως θα τις βολευτείς!


Nude γόβες Mourtzi από 99,00 € τώρα 79,20 € -Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Καλημέρα, είμαι η Κατερίνα απο Χανιά και 30 Αυγούστου έχω τη βάπτιση του 3ου μου βλασταριού. Η βάπτιση θα γίνει στην παραλία και θα ήθελα να φορέσω ενα φόρεμα μακρύ, λευκό ίσως συνδυασμένο με δαντέλα. Ειμαι 1.75 , 68 κιλά με ομοιόμορφο σώμα. Please help me!

Απάντηση
Κατερίνα μας αρέσει πολύ η ιδέα του φορέματος που περιγράφεις, απλά πρέπει να προσέξεις τα παπούτσια που θα συνδυάσεις να είναι ή σανδάλια χρυσά ή πλατφόρμες λευκές. Μην φορέσεις πολλά αξεσουάρ αν είναι δαντελένιο το φόρεμα σου και κράτα ένα bohemian ύφος συνδυάζοντας ίσως χρυσά σκουλαρίκια κρίκους ή χρυσά βραχιόλια.

© 2024 tlife.gr