Site icon TLIFE

Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο outfit; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα και αξεσουάρ σου σύμφωνα με τις τάσεις του καλοκαιριού; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα για το γάμο στον οποίο είμαι κουμπάρα. Προβληματίζομαι για το θέμα των παπουτσιών. Δεδομένου ότι δεν συνηθίζω να φοράω πολύ ψηλά παπούτσια, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες λύσεις! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Ανδρομάχη μας για αυτό το φόρεμα μπορείς άνετα να φορέσεις κάποια slingback pumps με χαμηλό τακούνι που του πάει πολύ και θα είσαι και πολύ άνετη. Δες και την φωτό που σου στέλνουμε.

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Άννα! Τέλη Ιουλίου παίρνω το πτυχίο μου και δεν ξέρω τι να φορέσω στην ορκωμοσία μου. Ειμαι 24 χρόνων, αρκετά μελαχρινή, 1.65 ύψος και 60 κιλά! Το πρόβλημα είναι ότι τα πόδια μου δεν είναι ιδιαίτερα καλοσχηματισμένα γι’ αυτό δεν θα ήθελα να βάλω κάτι κοντό αλλά ούτε και μίντι! Επίσης λόγω πρόσφατου χειρουργείου στο γόνατο δεν μπορώ να φορέσω τακούνι. Το στιλ μου είναι casual-rock. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Γειά σου Άννα. Λοιπόν για την περίσταση σου προτείνουμε σίγουρα ένα ωραίο maxi φόρεμα – όχι αέρινο (σου στέλνουμε και φωτό). Θα βρεις παρόμοιο παντού αλλά και στο Τshopping και θα το συνδυάσεις με σανδάλια που σίγουρα θα σε βολέψουν. Εναλλακτικά δοκίμασε ένα ζευγάρι flatforms που είναι άνετες σαν flat shoes αλλά δίνουν ύψος. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλημέρα σας και μπράβο για την ωραάα δουλειά σας. Με λένε Ηλιάννα, είμαι 26 χρόνων και έχω μια κόρη 2 χρόνων. Θα ήθελα με βοηθήσετε. Τον Αύγουστο θα βαπτίσει η αδερφούλα μου τον μπέμπη της και εχω πάρει ένα μακρύ ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα με φαρδιά ράντα και σκίσιμο στις άκρες. Θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το φορέσω (δεν θέλω ψηλά παπούτσια γιατί δεν μπορώ να τρέχω με την μικρή μου, είναι λίγο ζωηρή). Και τα μαλλιά μου είναι μαύρα και μακριά, τι χτένισμα να κάνω; Περιμένω την απάντηση σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια!

Απάντηση
Ηλιάννα γεια σου! Θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι ωραίο flat sandals για παπούτσι που ταιριάζουν με το ύφος το φορέματος και θα είσαι άνετη και στιλάτη. Διάλεξε τα ιδανικά σε λευκό ή και μαύρό και τώρα σε κόσμημα για να κάνεις καλοκαιρινό το look φόρεσε ένα κολιέ με τιρκουάζ πέτρες ενώ τα μαλλιά σου άφησε τα κάτω με έναν ελαφρύ κυματισμό ή ένα ωραίο χαμηλό σινιόν χωρίς υπερβολές.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια μου! Έχω πάρει αυτό το φόρεμα αλλά αν και το έχω λατρέψει δε ξέρω με τι παπούτσια να το βάλω…τα συγκεκριμένα επειδή είμαι μικροκαμωμένη δε μου πάνε ιδιαίτερα..θέλω ένα απλό πέδιλο γύρω στα 12εκ το πολύ. Σε ποιά sites να κοιτάξω; Εσείς τι μου προτείνετε για παπούτσια και τσάντα φυσικά! Θέλω να το βάλω σε μια βάφτιση..τι λέτε; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Απάντηση
Φίλη μας για να δώσεις χρώμα στην εμφάνιση σου και να κάνεις το όλο σύνολο πιο καλοκαιρινό θα σου προτείναμε ένα πέδιλο με χρώμα ιδανικά κίτρινο που είναι αρκετά καλοκαιρινό και ιδανικό για πρωί ( σου στέλνουμε και φωτό). Σε clutch επίλεξε ένα σε λευκό χρώμα. Αν θέλεις ακόμη περισσότερες επιλογές να μπαίνεις συχνά στο Τshopping που έχει πολλά σχέδια σε παπούτσια και τσάντες και ανανεώνεται και πάρα πολύ συχνά.

Ερώτηση
Kαλημέρα! Με λένε Πετρούλα, είμαι 33 ετών και πρόσφατα γέννησα το 2ο μωράκι μου (πολύ κοντά με το πρώτο).
Όπως καταλαβαίνετε…έχουν μείνει λίγα κιλάκια αλλά κυρίως το σώμα δεν έχει φυσιολογικά επανέλθει.
Παντρεύεται μια φίλη μου και δε ξέρω τι να βάλω. Έχουν ανοίξει οι πλάτες μου και έχω και κοιλίτσα.
Έχω δοκιμάσει μακριές φούστες αλλά νιώθω ακόμα πιο παχιά. Μήπως καλύτερα παντελόνι με τοπ ή κάτι σε κοντή φούστα η φόρεμα να τονίσω τα πόδια; (Από πόδια καλά πάμε). Δεν έχω χρόνο για ηλιοθεραπεία οπότε θα ήθελα ιδέες και για στιλ και για χρώματα. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Πετρούλα για να δώσεις σχήμα στην σιλουέτα σου, (που ακόμη δεν έχει βρει την φόρμα της) θα σου προτείναμε ένα φόρεμα με τονισμένη μέση και μανίκι (οχι πολύ μακρύ) σε κρουαζέ γραμμή που κολακεύει τις περισσότερες. Το χρώμα καλό θα ήταν να ειναι σε σκούρη απόχρωση γιατί γενκά ”κόβει”, δες δηλαδή κάποιο μπλέ ή κάποιο σμαραγδί, μωβ, σκούρο, πράσινο, μπορντώ κ.λ.π. Φόρεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια- ίσως χρυσά και πανύψηλα πέδιλα σε χρυσή απόχρωση ή nude. Σου στέλνουμε και κάποιες φωτό.

Ερώτηση
Κορίτσια βοήθεια, τον Αύγουστο θα πάω σε έναν γάμο συγγενικού μου προσώπου που θα γίνει σε πόλη και η δεξίωση θα γίνει σε παραλιακό club. Σκέφτομαι να φορέσω ένα από τα δύο φορέματα που σας στέλνω, ποιό από τα δύο να διαλέξω και με τι αξεσουάρ( τσάντα, παπούτσια, κοσμήματα) να το συνδυάσω; Επίσης πως να φτιάξω τα μαλλιά μου (καστανή με μακριά μαλλιά); Είμαι 1.60 και 54κιλά. Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Απάντηση

Απάντηση
Φίλη μας και τα δύο φορέματα είναι πολύ ωραία αλλά πιο εντυπωσιακό (και αυτό θέλουμε) είναι το δεύτερο με τις παγιέτες. Θα το φορέσεις με πολύ απλό πέδιλο χρυσό ή μαύρο σου στέλνουμε και φωτό και καθόλου κοσμήματα γιατί εινα ήδη πολύ φορτωμένο από μόνο του και θα κρατήσεις ένα petite clutch σε χρυσό ή και μαύρο.Τα μαλλιά σου δεν θέλουν υπερβολές με αυτό το φόρεμα, θα μας άρεσαν ολόισια και στην μέση ή αλλιώς ένα στιλάτο ponytail, απόφυγε μπούκλες, κρεπάρισμα σινιόν και γενικά ό,τι έχει πολύ…λακ! Καλή επιτυχία

© 2024 tlife.gr