Site icon TLIFE

Floral, minimal, έντονα χρώματα: Tι να αγοράσεις ώστε να φορέσεις σωστά τις 3 αυτές τάσεις!

Οι νέες τάσεις μας απασχολούν κάθε αρχή σεζόν ώστε να τις καταλάβουμε και βεβαίως να προχωρήσουμε στις σωστές αγορές. Παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ αλλά κυρίως ρούχα που θα δημιουργήσουν το νέο winter style μας.

Έχουμε ήδη ξεκινήσεις μεγάλα αφιερώματα στα πιο huge trends αλλά και στα κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις και σιγά σιγά θα δούμε και όλες τις μεγάλες τάσεις ώστε να είσαι έτοιμη πριν πας στα μαγαζιά.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με 3 μεγάλες τάσεις και θα δούμε μαζί κομμάτια κλειδιά ώστε να τις υιοθετήσεις εύκολα στην καθημερινότητα σου.

Floral

Το απόλυτο καλοκαιρινό print, αυτή την σεζόν θα προσγειωθεί στην ντουλάπα σου ακόμη και τον χειμώνα. Παλτό και φορέματα με μεγάλα άνθη αλλά και φουλάρια, μποτάκια ή και κοσμήματα στο σχήμα αυτό είναι τα must have items για ρομαντικές stylish εμφανίσεις.

Δες τι σου προτείνει η fashion editor

Minimal

Από τις αγαπημένες τάσεις που έρχεται από τα 90s, αφαιρετικές γραμμές απλά σχέδια και βασικά χρώματα θα είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουν τα κομμάτια που θα σου δώσουν αυτή το trend.Επένδυσε σε καλά υφάσματα και φίνα πλεκτά ώστε να κάνεις την διαφορά.

Δες τι σου προτείνει η fashion editor

Bold colors

Δώσε χρώμα και ανανέωση στις χειμερινές σου εμφανίσεις με χρώματα έντονα και μάλιστα με συνδυασμούς τους αν τολμάς. Παλτό φούστες και μπότες αλλάζουν ύφος και λένε όχι στα βασικά χρώματα του χειμώνα για αυτή την σεζόν.

Δες τι σου προτείνει η fashion editor

© 2024 tlife.gr