Φόρεσε τον καλύτερό σου εαυτό! To μυστικό για να μυρίζουν τα ρούχα σου όπως το αγαπημένο σου… άρωμα!

Στιλ δεν είναι μόνο τα όμορφα ρούχα και οι ωραίοι συνδυασμοί, στιλ είναι ο ξεχωριστός αέρας που αποπνέει η καθεμία και αυτή η μοναδική αίσθηση που αφήνει όταν φεύγει από τον χώρο. Το εκλεπτυσμένο γούστο είναι σίγουρα η αρχή για μία στιλάτη γυναίκα, όμως η περιποίηση και η φροντίδα τόσο του εαυτού μας όσο και των ρούχων που μας αγκαλιάζουν κάθε μέρα είναι η σωστή κίνηση που πρέπει να κάνουμε.

Σαν στιλίστρια, πολλές φορές οι αναγνώστριες με ρωτάνε πώς να πετύχουν το τέλειο στιλ ώστε να κάνουν τη διαφορά με μία εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη! Σίγουρα το ωραίο styling βοηθάει, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, αν τα ρούχα μας δεν είναι περιποιημένα, καθαρά και με ωραίο άρωμα, τότε το παιχνίδι είναι… χαμένο!

Μία ωραία μυρωδιά είναι η λεπτομέρεια που ολοκληρώνει άψογα μία εμφάνιση. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας το μυστικό για να πετύχετε αυτό το μαγικό τρικ, ώστε να μυρίζουν τα ρούχα σας και όλη η ντουλάπα σας όπως ένα… ακριβό άρωμα!

Η νέα σειρά της Cajoline έχει 2 ολοκαίνουρια αρώματα, που πραγματικά δημιουργούν όλη εκείνη τη μαγεία για μία εμφάνιση που απλά ξεχωρίζει για την υπέροχη αίσθηση που αφήνει. H νέα σειρά COLLECTION PARFUM εμπνέεται από διάσημους οίκους αρωμάτων και από τις τελευταίες τάσεις της αρωματοποιίας, ενώ σε προσκαλεί να ανακαλύψεις μία μοναδική εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια. Τα νέα αρώματα αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις και έχουν μεγάλη διάρκεια. Από σήμερα τα ρούχα σου μυρίζουν όπως το άρωμά σου!

Το πρώτο είναι το CAJOLINE BOUQUET VOLUPTUEUX, ένα ακαταμάχητο φρουτώδες άρωμα με νότες από ροδάκινο, κόκκινο πορτοκάλι, περγαμόντο, φραγκοστάφυλο, γαρδένια, γιασεμί, μιμόζα και φρέζια. Το άγγιγμα από κέδρο, κεχριμπάρι και σπόρο Τόνκα ολοκληρώνει αυτό το σαγηνευτικό άρωμα με τη μεγάλη διάρκεια, που θα αναστατώσει τις αισθήσεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το δεύτερο είναι το  CAJOLINE NECTAR DIVIN, ένα προκλητικό μείγμα από αρωματικά λευκά λουλούδια, εσπεριδοειδή, βότανα και ζεστές πικάντικες νότες από κεχριμπάρι και musk, για ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Ένα μοντέρνο και εθιστικό άρωμα με μεγάλη διάρκεια, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Εγώ ανακάλυψα και τα δύο αρώματα σε ένα μοναδικό κουτί δώρο που μου έστειλε η Cajoline και θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω όλη αυτή την αίσθηση μέσα από το παρακάτω video. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα σας πρότεινα να τα δοκιμάσετε και θα δείτε ότι τα κομπλιμέντα για την εμφάνισή σας θα είναι ασταμάτητα! Κανείς δεν θα ξέρει αν μυρίζει τόσο όμορφα το άρωμά σας ή… τα ρούχα σας!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164