Site icon TLIFE

Γάμος Θεοδώρας – Mάθιου Κουμάρ: Η ιστορία πίσω από την τιάρα που σκέφτεται να επιλέξει σήμερα

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ  ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα γάμο που θα  συγκεντρώσει  πλήθος εστεμμένων και φίλων της οικογένειας από όλο τον κόσμο. Το TLIFE θα σου μεταδώσει LIVE ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ τα πάντα για το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το Youtube και τους λογαριασμούς του στα social media: Facebook, Tik Tok και Instagram!

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Μητρόπολη, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο αδελφός της νύφης, Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ, το 2021, αλλά και οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, το 1964, πριν από 60 χρόνια.Σύμφωνα με πληροφορίες η νύφη θέλει να έχει πολλά στοιχεία από την μητέρα της την ημέρα του γάμου και έτσι σκέφτεται να επιλέξει την ιστορική τιάρα Cartier που ανήκει στα κειμήλια της οικογένειας!

Getty Images

 

Την μυθική Khedive of Egypt τιάρα που φορούσε στον γάμο της και η Άννα Μαρία. Γεμάτη διαμάντια η συγκεκριμένη τιάρα είναι πλέον ένα πολύτιμο κτήμα της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, Παραγγέλθηκε στον οίκο Cartier από τον Abbas II, τον τελευταίο Khedive (έναν Οθωμανό αντιβασιλέα) της Αιγύπτου, στις αρχές του 20ού αιώνα. Η τιάρα Khedive of Egypt πέρασε στα χέρια της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και στην πριγκίπισσα Ίνγκριντ. Η ίδια έφερε την τιάρα μαζί της στη Δανία όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Frederik (μετέπειτα Frederik IX) το 1935.

Η Ίνγκριντ δεν φόρεσε αυτό το κομμάτι την ημέρα του γάμου της, αλλά χάρη στην επιρροή της έγινε η επίσημη γαμήλια τιάρα για όλες τις γυναίκες απογόνους της στα χρόνια που ακολούθησαν. Μετά το θάνατο της Ίνγκριντ το 2000, η τιάρα κληροδοτήθηκε στη μικρότερη κόρη της, την Άννα Μαρία, τέως βασίλισσα της Ελλάδας που την φόρεσε την ημέρα του γάμου της!

Photo by John Stillwell – PA Images/PA Images via Getty Images

Tην τιάρα αυτή την φορούσε και η Αλεξία στο γάμο της τιμώντας την ιστορία της οικογένειας! Μένει να δούμε αν θα την επιλέξει και η Θεοδώρα σήμερα.

Κεντρική φωτογραφία Πέτρος Χόντος

 

 

© 2024 tlife.gr