Γάμος Θεοδώρας – Mάθιου Κουμάρ: Το νυφικό της είναι η επιτομή της κομψότητας – Όλες οι λεπτομέρειες για το bridal look της!

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησιάς σε ένα γάμο που συγκέντρωσε πλήθος εστεμμένων και φίλων της οικογένειας από όλο τον κόσμο. 

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Μητρόπολη, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο αδελφός της νύφης, Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ, το 2021, αλλά και οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, το 1964, πριν από 60 χρόνια. Λίγη ώρα πριν στην  Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από όλο τον κόσµο η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα έφτασε για να παντρευτεί τον αγαπημένο της και όλα τα βλέμματα βεβαίως τράβηξε το εκπληκτικό νυφικό της!

 

Η νύφη ήταν εκθαμβωτική με ένα εξαιρετικό νυφικό από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, που φέρει την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Το νυφικό διέθετε μακριά ουρά, ενώ το μπούστο του ήταν κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι με απλικέ δαντέλες. Η Πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το βασιλικό πέπλο και την οικογενειακή τιάρα, τα οποία αποτελούν ιστορικά κειμήλια της βασιλικής οικογένειας. Το βασιλικό πέπλο παρέμεινε στο ιστορικό ατελιέ για έναν ολόκληρο μήνα για να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή του.

Η Ελληνίδα designer είχε σχεδιάσει το νυφικό της Θεοδώρας για τον γάμο που είχε αναβληθεί. H νύφη ήθελε να έχει πολλά στοιχεία από την οικογένεια της και την μητέρα της στο γάμο της έτσι επέλεξε όπως είχαμε γράψει 2 ιστορικά κειμήλια της οικογένειας που είχε φορέσει σαν νύφη και η Αννα Μαρία!

Τιάρα Cartier




Η Θεοδώρα λοιπόν φόρεσε την ιστορική τιάρα Cartier, την οποία φορούσε τόσο η Αννα-Μαρία όσο και η μεγαλύτερη κόρη της Αλεξία, στους γάμους τους και ήταν το πρώτο οικογενιακό κειμήλιο που ολοκλήρωσε το bridal look της!

.

Η μυθική Khedive of Egypt τιάρα που φορούσε στον γάμο της και η Άννα Μαρία είναι γεμάτη διαμάντια, η συγκεκριμένη τιάρα είναι πλέον ένα πολύτιμο κτήμα της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Παραγγέλθηκε στον οίκο Cartier από τον Abbas II, τον τελευταίο Khedive (έναν Οθωμανό αντιβασιλέα) της Αιγύπτου, στις αρχές του 20ού αιώνα. Η τιάρα Khedive of Egypt πέρασε στα χέρια της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και στην πριγκίπισσα Ίνγκριντ. Η ίδια έφερε την τιάρα μαζί της στη Δανία όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Frederik (μετέπειτα Frederik IX) το 1935.Η Ίνγκριντ δεν φόρεσε αυτό το κομμάτι την ημέρα του γάμου της, αλλά χάρη στην επιρροή της έγινε η επίσημη γαμήλια τιάρα για όλες τις γυναίκες απογόνους της στα χρόνια που ακολούθησαν. Μετά το θάνατο της Ίνγκριντ το 2000, η τιάρα κληροδοτήθηκε στη μικρότερη κόρη της, την Άννα Μαρία, τέως βασίλισσα της Ελλάδας που την φόρεσε την ημέρα του γάμου της!

Πέπλο

Γάμος Αλεξίας-Photo by John Stillwell – PA Images/PA Images via Getty Images

 

Το ιστορικό πέπλο της οικογένειας συμπλήρωσε επίσης το νυφικό της Θοεδώρας! Ενα κομμάτι φτιαγμένο από ιρλανδική δαντέλα που το έχει φορέσει και η μητέρα της και η αδελφή της στους γάμους τους!Ένα μοναδικής τεχνοτροπίας κομμάτι που ταίριαζε τέλεια στο υψηλής αισθητικής bridal look της Θεοδώρας!

Μία εμφάνιση που μας εντυπωσίασε με το elegant style και την κομψότητα της Θεοδώρας!Aπό τις πιο όμορφε νύφες που έχουμε δει, εμείς να ευχηθούμε να ζήσουνε!

Φωτογραφίες NDP-Πέτρος Χόντος

 

 





 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164