Γιατί ο Αμερικάνος σχεδιαστής Thom Browne βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Adidas

Το 2021 η εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas υπέβαλε αγωγή στον Αμερικάνο σχεδιαστή Τhom Browne, για παραβίαση εμπορικού σήματος.

Η αγωγή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μία ομοιότητα μεταξύ του διάσημου σήματος της αθλητικής επωνυμίας, με τις χαρακτηριστικές 3 λωρίδες που όλοι ξέρουμε και των παράλληλων λωρίδων που συχνά εμφανίζονται στα ενδύματα του σχεδιαστή Thom Browne.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thom Browne (@thombrowne)

Τα αθλητικά ρούχα και υποδήματα του σχεδιαστή Thom Browne έχουν τρεις και τέσσερις ρίγες με τρόπους που η Αdidas ισχυρίζεται ότι είναι πιθανό να εξαπατήσουν, να μπερδέψουν και να παραπλανήσουν πραγματικούς και υποψήφιους αγοραστές των εμπορευμάτων της.

Αυτό που είναι σημαντικό να ξέρουμε  είναι ότι η Adidas έδωσε τη συγκατάθεσή της στον Thom Browne πριν από 10 χρόνια και στην πραγματικότητα πρότεινε στον Thom να προσθέσει μια επιπλέον λωρίδα ώστε με αυτή την εκδοχή θα ήταν όλα εντάξει. Από εκείνο το σημείο για πάνω από μια δεκαετία, η Adidas δεν είπε ποτέ λέξη στον Thom Browne, δήλωσε εκπρόσωπος της μάρκας στο WWD το 2021. Μόλις όμως ο σχεδιαστής άρχισε να έχει επιτυχία τότε ο αθλητικός κολοσσός συμπεριφέρθηκε αλλιώς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thom Browne (@thombrowne)

Περιμένουμε τις εξελίξεις για μία υπόθεση που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164