Γιορτινό look: Τι να φορέσεις σύμφωνα με τη Shanina Shaik

Η Shanina Shaik είναι μοντέλο, είναι πανέμορφη και έχει τέλειο κορμί. Και όχι, δεν έχει καμία σχέση με την Irina Shayk. Οι εμφανίσεις της τραβούν όλο και περισσότερο τη στιλιστική μας προσοχή, μιας και η ίδια έχει καταφέρει να κάνει φοβερό update στο στιλ και να τραβήξει τα βλέμματα όλων των fashion lover.

Συνεχίζουμε να διανύουμε μια γιορτινή περίοδο και η ερώτηση: “Τι θα φορέσω;” δεν έχει φύγει ακόμα από το κεφάλι μας. Θέλουμε διαφορετικά looks, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, θέλουμε να είμαστε μοναδικές. Αν λοιπόν, έχεις στερέψει από στιλιστικές ιδέες, παραδειγματίσου από τις αγαπημένες μας σταρ και πιο συγκεκριμένα από τη Shanina Shaik. Η εμφάνιση που θα σου δείξω σήμερα απαρτίζεται από κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και που μπορείς εύκολα να κάνεις copy.

Ξεκινάμε με τα βασικά. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα vinyl παντελόνι σε flare γραμμή. Είναι πολύ sexy, αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Κάνει τη διαφορά, αλλά δεν σε κάνει υπερβολική. Αν δεν έχεις, θα το βρεις σε πολλές οικονομικές αλυσίδες. Δεύτερο κομμάτι κλειδί της εμφάνισης, είναι ένα ημιδιάφανο τοπ. Μπορεί να είναι κάποιο με ελαφριά πλέξη, ένα δαντελένιο ή ένα fishnet. Με αυτήν την επιλογή κάνεις το στιλ σου ultra sexy.

 

 

Τα παπούτσια που επέλεξε η Shanina τα έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες αρκούν για να ισορροπήσεις το σύνολό σου.

Αν σου άρεσε αντέγραψέ το και κάνει sexy γιορτινές εμφανίσεις τις ημέρες αυτές!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164