H Hailey Βaldwin φόρεσε έξυπνα ένα παντελόνι που όλες έχουμε!

Το ΣουΚου είναι εδώ και όλες θέλουμε να έχουμε ένα πιο casual style για βόλτες στην πόλη με άνεση αλλά πάντα stylish. Το Σαββατοκύριακο επιλέγουμε άνετα ρούχα και κυρίως όχι αυτά που μας θυμίζουν την δουλειά και το dress code εκεί. Jean, πουλόβερ και άνετα παντελόνι έχουν την τιμητική τους για αυτές τις 2 πιο ωραίες μέρες της εβδομάδας και επειδή είμαστε ήδη στο Σάββατο θα σου δώσω ιδέα για το σημερινό σου look!

Bοηθός μου η Hailey Baldwin που πολλές την έχουμε ξεχωρίσει για τις street style επιλογές της και σήμερα θα μας δώσει μαθήματα για weekend cool look. H Ηailey Baldwin διάλεξε ένα beige σύνολο με tartan oversized σακάκι, πουλόβερ στην ίδια απόχρωση και τα συνδύασε με ένα παντελόνι που όλες έχουμε ( ή παρόμοιο) το gym pant ή αλλίως την φόρμα για το γυμνστήριο, σε beige επίσης χρώμα.Η Hailey φόρεσε επίσης ένα μαύρο σκούφο και κρίκους, και βέβαια τα αγαπημένα της street sneakers.

Πάρε ιδέες και φόρεσε και εσύ την φόρμα σου αυτό του Σαββατοκύριακο, με πουλόβερ και σακάκι, για μία εμφάνιση που συνδυάζει τέλεια άνεση και style.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164