Site icon TLIFE

H Leighton Meester το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της NAF NAF!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η NAF NAF επιλέγει να εκπροσωπηθεί διαφημιστικά από μια διασημότητα: την αξιαγάπητη και περιζήτητη Leighton Meester, που επίσης για πρώτη φορά σχετίζεται με μια γαλλική φίρμα ρούχων, προσφέροντας ιδιαίτερη ευχαρίστηση στους θαυμαστές της.

Η Leighton Meester είναι η ηθοποιός που υποδύθηκε την Blair Waldorf στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Gossip Girl”, το κορίτσι με το ακαταμάχητο στυλ που γοήτευσε το “κακό παιδί” της υπόθεσης.

Από τις ομορφότερες εκπροσώπους της γενιάς της, fashion icon, ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Leighton Meester εκπροσωπεί ιδανικά έναν νέο τύπο γυναίκας, που άλλοτε συμπεριφέρεται ως πριγκίπισσα και άλλοτε ως μοιραία γυναίκα.

/

Αισθησιακή αλλά και ρομαντική, γεμάτη όνειρα αλλά και προσγειωμένη, αστεία και κομψή – είναι οι ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τόσο τη φίρμα NAF NAF όσο και το στυλ της νεαρής ηθοποιού.

Το ταλέντο της έχει αναγνωριστεί από περιοδικά όπως το Rolling Stone, και από εφημερίδες όπως οι LA Times και NY Times. Το περιοδικό People την έχει κατατάξει στη λίστα με τις ομορφότερες σταρ, ενώ οι ερμηνείες της σε επιτυχημένες ταινίες έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Παράλληλα με την υποκριτική της καριέρα, έχει πάθος με τη μουσική και έχει συμμετάσχει σε περιοδείες στις ΗΠΑ.

Η Leighton είναι πρότυπο για τα κορίτσια που παρακολουθούν τις κινήσεις της και βρίσκεται κοντά στο κοινό της.

Για τη δημιουργία της καμπάνιας, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε περιοδικά και γιγαντοαφίσες από τα τέλη Σεπτεμβρίου, η NAF NAF επέλεξε ταλαντούχους συνεργάτες: τον διακεκριμένο φωτογράφο μόδας Steve Hiett, την art director Jean Collette του πρακτορείου Gaultier Collette και τη στυλίστρια Lisa Sarfati.

Η NAF NAF διανέμεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την Shop & Trade.

© 2024 tlife.gr