Site icon TLIFE

Η Chanel παρουσίασε την Cruise συλλογή της στο Ντουμπάι

Χθες το βράδυ ο οίκος Chanel παρουσίασε τη συλλογή της Cruise 2021/22 στο Ντουμπάι, στην περιοχή Dubai Creek Harbor. Η συλλογή που φαντάστηκε η Virginie Viard παρουσιάστηκε σε ένα σκηνικό ντυμένο με μπεζ ύφασμα που θύμιζε αρκετά την ατμόσφαιρα του πρώτου show που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο στο Carrières de Lumières στο χωριό Les Baux-de-Provence. , στη Νότια Γαλλία.

Οι σιλουέτες της συλλογής θυμίζουν την απλότητα και την ποίηση της ταινίας : Testament of Orpheus που γυρίστηκε το 1959 στο Carrières de Lumières από τον ποιητή, ζωγράφο, θεατρικό συγγραφέα και κινηματογραφιστή Jean Cocteau, ο οποίος ήταν φίλος με την Gabrielle Chanel.

 

 Η ατμόσφαιρα της ταινίας ενέπνευσε τη Virginie Viard να δημιουργήσει μια πολύ αιχμηρή συλλογή, με ξεχωριστό δίχρωμο χρωματικό συνδυασμό, παίζοντας με τις μονόχρωμες αντιθέσεις της δεκαετίας του ’60, ροκ και πανκ.

 Οι πρεσβευτές της Chanel: Penélope Cruz, Caroline de Maigret και Soo Joo Park παρακολούθησαν την παράσταση μαζί με τους ηθοποιούς Sofia Boutella, Tara Emad, Ruba Zarour και Keean Johnson, τους τραγουδιστές Faouzia και John Legend και τον μουσικό Kungs. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν σε ένα σκηνικό με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα για ένα πάρτι που διοργανώθηκε από τους DJs Wladimir Schall, Soo Joo Park και Kungs, προτού ανακαλύψουν μια παράσταση έκπληξη από τον John Legend, με τον Faouzia στο πιάνο.

 Η συλλογή CHANEL Cruise 2021/22 θα είναι διαθέσιμη σε μπουτίκ από τις 3 Νοεμβρίου 2021 στη Μέση Ανατολή και από τις 9 Νοεμβρίου στον υπόλοιπο κόσμο

© 2024 tlife.gr