Site icon TLIFE

Η GANT εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο The Mall Athens

Με ένα event με άρωμα Χριστουγέννων, η GANT παρουσίασε το νέο concept της του brand στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο νέο της κατάστημα, στο The Mall Athens, τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023.

Η νέα ανδρική και γυναικεία συλλογή συνδυάζει άρτια την Αμερικανική fashion κουλτούρα και το Νεοϋορκέζικο chic, με εμφανείς επιρροές από τη νοσταλγική αισθητική των 80s και 90s.

Όλγα Ντάλλα

 

Η collection έχει ως πρωταγωνιστές τα βαθύ κόκκινο, το κυπαρισσί, το κλασικό μπλε σκούρο του brand, αλλά περιλαμβάνει και πιο ζωντανά χρώματα όπως γαλάζιο και πορτοκαλί σε statement κομμάτια. Bomber jackets από μαλλί αλλά, shackets από vegal leather αλλά και chunky μαλλινα cardigans και αξεσουάρ όπως μάλλινα καπέλα και σκούφοι σε έντονα χρώματα αποτελούν μερικά από τα highlights της φετινής χειμερινής collection που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ilenia Williams & Ελένη Βουλγαράκη

Influencers, fashion experts, creators από τον χώρο του Instagram, του Youtube και του Tik Tok αλλά και φίλες και φίλοι του brand, παρευρέθηκαν στο χειμερινό event της GANT και είχαν την

ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη συλλογή, ξεχωρίζοντας τα δικά τους αγαπημένα must have σχέδια για μια εντυπωσιακή capsule collection αλλά και πιο trendy κομμάτια.

Δέσποινα Καμπούρη

Το κάλεσμα δημιουργήθηκε για να υποδεχτεί το κοινό και τους καλεσμένους στο νέο κατάστημα στο The Mall Athens που μαζί με το διασκεδαστικό live DJ set και τα festive cocktails μετέδωσαν στους καλεσμένους ζεστά εορταστικά vibes. 

 

*Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης GANT, διατίθενται στην Ελλάδα από τον όμιλο NOTOS Com Holdings.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr