Site icon TLIFE

Η Irina Shayk παρουσιάζει τη νέα συλλογή άθλησης της H&M, κατασκευασμένη με την τεχνολογία SoftMove

Αυτό το καλοκαίρι, η H&M Move αποκαλύπτει μια πολυμορφική συλλογή άθλησης προσαρμοσμένη στον κομψό και δραστήριο τρόπο ζωής του Παρισιού. Από μαθήματα γιόγκα στο Jardin du Luxembourg μέχρι αγώνες beach volley κοντά στον Πύργο του Άιφελ και fashion περιπάτους στο Le Marais, η συλλογή της H&M Move εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε κομψοί και άνετοι.

Η συλλογή περιλαμβάνει μαύρα κολάν SoftMove™ για απόλυτη άνεση, μεταξύ των οποίων ανάλαφρα σορτς ποδηλασίας, κομψά κάπρι και ολόσωμα κολάν. Κατασκευασμένα με την τεχνολογία SoftMove™, αυτά τα κομμάτια χαρακτηρίζονται από απαλό, γυαλιστερό φινίρισμα, χωρίς ραφές στη μέση, και εφαρμόζουν σαν δεύτερο δέρμα.

Με κεντρικό πρόσωπο το supermodel Irina Shayk, η καμπάνια αναδεικνύει την ένωση της μόδας και του αθλητισμού. «Άνεση, στυλ και απόδοση – όλα σε ένα activewear κιτ. Σχεδιασμένο με γνώμονα το Παρίσι, αλλά ιδανικό για όποιον θέλει να κινείται με στυλ», δήλωσε η Marie Fredros, Επικεφαλής Σχεδιασμού της H&M Move.

Εκτός από τα SoftMove™ κολάν, η συλλογή περιλαμβάνει λειτουργικά αλλά και κομψά κομμάτια, όπως το «παγούρι», μια φουσκωτή tote bag, το oversized StormMove™ κόκκινο παρκά, ένα βραχιόλι με στρας που λειτουργεί σαν βαράκι για τον καρπό, γάντια τρεξίματος DryMove™ και μια σειρά από τοπ, σουτιέν, γυαλιά ηλίου και tshirts με σλόγκαν. Αυτή η συλλογή προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό άθλησης και στυλ για τον δραστήριο τρόπο ζωής σας – όπως κι αν κινείστε. Η capsule συλλογή είναι διαθέσιμη online από Πέμπτη 25 Ιουλίου!

© 2024 tlife.gr