Site icon TLIFE

Η Kate Middleton με κομψό ταγέρ είναι η επιτομή του elegant style

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας που παρευρέθηκαν στην ετήσια Λειτουργία της Κοινοπολιτείας χθες στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η Κέιτ Μίντλετον για αυτές τις περιστάσεις συνήθως επιλέγει coatdress από τους αγαπημένους της σχεδιαστές Catherine Walker, Alexander McQueen και Emilia Wickstead. Ωστόσο χθες έκανε μία ανατροπή, δείχνοντας μας για μία ακόμη φορά την εκλεπτυσμένη αισθητική της, φορώντας ένα κομψό ανοιξιάτικο ταγέρ  από το αγγλικό brand, Erdem.

 

 

 

 

Οι συλλογές του fashion brand, Erdem είναι πάντα γεμάτες ιστορία και παράδοση, βασιλικές παραδόσεις, γι αυτό η  Kate καθ ‘όλη τη διάρκεια της βασιλικής της θητείας το έχει επιλέξει πολλές φορές για gala και βασιλικές περιοδείε. Το ταγέρ της, όπως και όλη συλλογή είναι, εμπνευσμένη από τις ταπετσαρίες των βικτοριανών σπιτιών. Είχε navy μπλε χρώμα, το σακάκι ήταν σε  peplum σχέδιο σακάκι και η φούστα έκανε ένα ruffled effect στο τελείωμα της, δίνοντας ένα κομψό αποτέλεσμα.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της η Kate, πρόσθεσε ένα navy blue καπέλο με έναν όμορφο φιόγκο στη μία πλευρά, μπλε suede γόβες Gianvito Rossi και ένα ζευγάρι ασορτί μπλε γάντια.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ζαφείρι και διαμάντια που ήταν της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ταίριαζαν τέλεια με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, καθώς και μια καρφίτσα με φτερά Prince of Wales που αποτέλεσαν τα κοσμήματα του outfit.

Φωτογραφίες Reurers

© 2024 tlife.gr