Site icon TLIFE

Η Miu Miu είναι το κορυφαίο brand αυτή την στιγμή!  

Η Miu Miu, μετά από μία μικρή απουσία από την κορυφή, επανήλθε στην πρώτη θέση του Lyst Index για το τρίτο τρίμηνο του 2024, σημειώνοντας αύξηση 30% στις αναζητήσεις. Η προηγούμενη πρωτοκαθεδρία του Lyst ήταν η Loewe, η οποία είχε ξεχωρίσει το δεύτερο τετράμηνο, κάτι που δείχνει τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών και το μεγάλο ενδιαφέρον για luxury μόδα.

 

Ο δείκτης Lyst παρακολουθεί τη δημοτικότητα των brands βασισμένος σε παράγοντες όπως οι αναζητήσεις, οι πωλήσεις και η αλληλεπίδραση των χρηστών στα social media, αντανακλώντας τις τάσεις της αγοράς.

Παρά το γεγονός ότι η Miu Miu δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στο social media exposure κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, διατηρεί την πρώτη θέση στο Lyst Index, γεγονός που δείχνει τη διαχρονική της δημοτικότητα. Στην ίδια λίστα, βλέπουμε brands όπως ο Alaïa, ο οποίος σημείωσε μια εντυπωσιακή άνοδο 12 θέσεων για να φτάσει στην 5η θέση, χάρη στη δυναμική επιστροφή του με ιδιαίτερη προσοχή στο craftsmanship και τη θηλυκότητα. Επίσης, η Gucci και η The Row βρίσκονται και πάλι σε υψηλές θέσεις.

Για πρώτη φορά, τα brands Toteme, Chloe, Victoria Beckham και Ralph Lauren εντάσσονται στη λίστα, αντανακλώντας τη φρέσκια προσέγγιση και την ταυτότητα που έχουν δημιουργήσει πρόσφατα. Η Toteme, μετά το εντυπωσιακό της ντεμπούτο στη Νέα Υόρκη, και η Chloe, υπό την καθοδήγηση της Σεμίνα Καμάλι, καταφέρνουν να εδραιώσουν τη θέση τους στην παγκόσμια αγορά, δίνοντας έμφαση σε ένα ανανεωμένο, μποέμ στιλ. Παράλληλα, η Victoria Beckham και ο Ralph Lauren συνδυάζουν την κομψότητα με μια πιο προσιτή πολυτέλεια που συνεχίζει να εμπνέει το κοινό.

 

© 2024 tlife.gr