Η Victoria Beckham λανσάρει για πρώτη φορά plus size συλλογή

Η Victoria Beckham η οποία στο παρελθόν έχει επικριθεί ότι χρησιμοποιεί μόνο «αρρωστημένα αδύναμα» μοντέλα στις καμπάνιες της τώρα επεκτείνεται. Η Posh Spice, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά  ένα νέο φόρεμα από την συλλογή της: VB Body, που περιλαμβάνει περισσότερα νούμερα από τα προηγούμενα ρούχα της και έτσι μπορεί να απευθυνθεί και στο κοινό του plus size.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας για το νέο λανσάρισμα η Victoria εξηγεί: «Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να φαίνονται υγιείς και με καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος, δυνατούς μηρούς… Δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Έχει να κάνει με το να ξέρεις ποιος είσαι και να είσαι ευτυχισμένος με αυτό που είσαι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Παρόλα αυτά οι «κακές» γλώσσες λένε ότι το νέο αυτό βήμα της σχεδιάστριας δεν έχει να κάνει με κοινωνική εν συναίσθηση αλλά με τα οικονομικά προβλήματα που έχει η εταιρεία και με αυτή την κίνηση ελπίζει να αυξήσει το αγοραστικό της κοινό.

Ο χρόνος θα δείξει.

 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, το «μέσο» μέγεθος γυναικείων φορεμάτων στις ΗΠΑ είναι 16 . «Σχεδιασμένο με το χαρακτηριστικό μας συμπαγές πλεκτό, το VB Body σμιλεύει απαλά και κολακεύει τη φιγούρα», έγραψε ο Beckham στο Instagram, σημειώνοντας ότι η σειρά είναι διαθέσιμη σε μεγέθη XS έως XXL. «Αυτή η σεζόν βλέπει ανεβασμένα κομμάτια που φορούν παντού, όπως λεπτομέρειες από χτένι, μια νέα τετράγωνη λαιμόκοψη και ένα κορμάκι με ανοιχτή πλάτη». Η βασίλισσα με καμπύλες και το «body positive» μοντέλο Shareefa J μοντελοποίησε την εμφάνιση, η οποία φτάνει τα 990 δολάρια. Κούνησε ένα σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα με έναν ώμο, ένα ροζ φόρεμα, καθώς και ένα λευκό crop top και μια ασορτί φούστα. Οι fashionistas που ελπίζουν σε πιο περιεκτικό μέγεθος, καθώς η Victoria Beckham προηγουμένως έτρεχε μόνο μέχρι το μέγεθος 10 των ΗΠΑ, ήταν ενθουσιασμένοι με τη νέα προσθήκη στην πολυτελή ετικέτα μόδας και χειροκρότησαν το πρώην μέλος του Spice Girl.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164