Site icon TLIFE

Η ανοιξιάτικη συλλογή του Calvin Klein και το πρώτο catwalk της κόρης της Cindy Crawford

Όπως σου έχω ήδη αναφέρει η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει. Ο δεύτερος και πιο σημαντικός οίκος που παρουσίασε τη δική του συλλογή είναι ο Calvin Klein, αφού σειρά είχε ο σχεδιαστής Tom Ford.

Με πολλούς επίτιμους καλεσμένους και διάσημα μοντέλα, το show ξεκίνησε και εμείς δεν έχουμε παρά να παρακολουθήσουμε την αισθητική που λανσάρει ο οίκος για την Άνοιξη του 2018 όπως και τους διάσημους που έκατσαν στο front row. Πάμε να δούμε λοιπόν…

Τρία διαφορετικά looks και τρία ξεχωριστά trends. Ο Calvin Klein λανσάρει για ακόμα μια χρονιά τη western τάση με looks που υιοθετούν τα color block στοιχεία. Επιπλέον, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα κρόσσια στα loose και midi φορέματα, ενώ το παρών έδωσε και το athliesure styling.

Με μια ξεχωριστή αισθητική φαντάζεται τη γυναίκα ο οίκος. Ναι μεν διατηρεί τη lady like μορφή, αλλά από την άλλη την αποτυπώνει με ένα trendy ύφος με χαρακτηριστικό τα ιδιαίτερα textures και τα έντονα χρώματα.

Από το show δεν έλειψαν οι cocktail γραμμές, καθώς και τα total denim look, μια τάση δηλαδή που θα φορέσουμε αρκετά και το χειμώνα.

Με μια γρήγορη ματιά στα σύνολα που πρωταγωνίστησαν πάνω στο catwalk αντιλαμβανόμαστε ότι ο σχεδιαστής πειραματίστηκε και τόλμησε να παντρέψει μεταξύ τους τα ιδιαίτερα υφάσματα με τις κλασικές γραμμές και τα έντονα χρώματα.

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε και η Kaia Gerber, η κόρη της Cindy Crawford δηλαδή. Εμφανίστηκε στο catwalk με ένα western look από σατέν ύφασμα.

Επίτιμοι καλεσμένοι του event ήταν οι Anna Wintour, Lupita Nyong’o, Jake Gyllenhaal, Kate Bosworth, Winnie Harlow και Karlie Kloss.

© 2024 tlife.gr