Η Chiara Ferragni είναι η top Influencer σύμφωνα με το Forbes

Ποια είναι η Chiara Ferragni; Σε περίπτωση που δεν ξέρεις, απλά συνέχιζε να διαβάζεις. Πίσω στο 2009 μια Ιταλίδα ξεκινάει το blog TheBlondeSalad.com. Ένα blog με μόδα και lifestyle που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι εκείνο το έτος και που φυσικά είχε την επιμέλεια της Chiara. H ίδια εκτός από blogger έχει και τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ, έχει φωτογραφηθεί άπειρες φορές για περιοδικά και έχει συνεργαστεί με πολλούς οίκους και διάσημους σχεδιαστές.

Ας το παραδεχτούμε λοιπόν. Με αναλογίες και χαρακτηριστικά μοντέλου και με αυτή την αισθητική παύλα γκαρνταρόμπα που διαθέτει, είναι ξεκάθαρα το it girl της εποχής μας.

Από ότι καταλαβαίνεις και σύμφωνα με αυτά που διάβασες στον τίτλο, η 30χρονη blogger με το ταλέντο της κατάφερε να φτάσει στη #1 θέση στη λίστα με τους Top Influencers, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Και όλα αυτά χάρη στο blog της, το λογαριασμό της στο instagram και τη σειρά ρούχων που λανσάρει.

Ένας “άπληστος” Instagrammer, η Chiara, κληρονόμησε το πάθος για τη φωτογραφία από τη μαμά της. Και τώρα; Τώρα είναι μια στιλιστική πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους. Η ίδια έχει πάνω από 10,3 εκατομμύρια Insta-followers και πάνω από 2 εκατομμύρια subscribers στο Facebook. Ονομάστηκε επίσης από την r Business of Fashion ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της διεθνούς μόδας. Α, παραλίγο να ξεχάσω να σου αναφέρω ότι είναι και πτυχιούχος της νομικής. Αλήθεια τώρα;

Η ίδια ζει στο Λος Άντζελες αυτήν τη στιγμή και είναι αρραβωνιασμένη με τον Ιταλό τραγουδιστή Fedez. Φαίνεται πως και η αδερφή της Valentina ακολουθεί τα δικά της βήματα, μιας και ήδη έχει ξεκινήσει να απασχολεί τα μέσα με το στιλ της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164