Site icon TLIFE

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε το crop top με τον πιο chic τρόπο

Τον τελευταίο καιρό, όλο και αυξάνονται οι ερωτήσεις σας στο Q&A του fashion για τη στιλιστική επιλογή που θα κάνει η κάθε μια στη βάφτιση, στο γάμο ή κάποιο σημαντικό event. Εμείς με διάφορα styling tips και εικόνες προσπαθούμε να γίνουμε ο στλιστικός σου οδηγός και να σε βγάλουμε από κάθε δίλημμα που έχεις.

Επειδή λοιπόν ξέρω ότι αναζητάς ιδιαίτερα looks με χαρακτηριστικό την κομψότητα για να παρευρεθείς σε καλοκαιρινές περιστάσεις, αποφάσισα να σου παρουσιάσω ένα chic σύνολο της Gwyneth Paltrow με βασικό κομμάτι ένα crop top, που ξέρω πόσο σου αρέσουν. Η ίδια επέλεξε ένα από σταθερό ύφασμα και σε άλφα γραμμή, το οποίο δεν ταιριάζει μόνο στις αδύνατες σιλουέτες. Είναι ιδανικό ακόμα και juicy σωματότυπους μιας και παραμένει χαλαρό πάνω στο σώμα. Η Gwyneth το συνδύασε με μια φούστα σε midi γραμμή (το μίνι θα ήταν υπερβολή να ξέρεις) και ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα.

Το outfit της ηθοποιού έχει “δημιουργηθεί” από βασικά κομμάτια που μπορείς να βρεις σε κάθε οικονομική αλυσίδα και να σε βγάλουν από κάθε στιλιστική δυσκολία φυσικά.

© 2024 tlife.gr