Site icon TLIFE

Η Jennifer Aniston φωτογραφίζεται με ρούχα Υψηλής Ραπτικής

Η Jennifer Aniston διανύει μία από τις πιο ωραίες της περιόδους. Έχει κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων της αφού πλέον θεωρείται queen of dark comedy, ο γάμος της με τον Justin Theroux πάει τέλεια και συνεχίζει να είναι αυτή που όλοι θα ήθελαν για ”φιλαράκι” τους.

Το style της μας έχει απασχολήσει πολλές φορές αφού είναι χαρακτηριστικό το πόσο αγαπάει τα jean και τα υπέροχα φορέματα στις red carpet εμφανίσεις της, κρατώντας ένα σταθερά κομψό αλλά ιδιαίτερο urban style.

Στο τελευταίο τεύχος για το Harper’s Bazaar έχει κάνει μία εντυπωσιακή φωτογράφηση και όχι δεν επιλέγει jean, αλλά δοκιμάζει φορέματα από μεγάλους οίκους σε αέρινες γραμμές και sexy cuts με λήψεις που κόβουν την ανάσα.

Στην συνέντευξη που δίνει μιλάει για όλα: τα μυστικά ομορφιάς της, τα αγαπημένα της προϊόντα, τον Justin και τα κινηματογραφικά σχέδια της για την επόμενη σεζόν. Η φωτογράφιση είναι εξαιρετική και η Jennifer εμφανίζεται αποκλειστικά με φορέματα υψηλής ραπτικής συνδυασμένα με το so signature hair styling της και λαμπερό make up!

Βalmain, Gucci, Jimmy Choo, Christian Louboutin είναι μερικά από τα brands που επέλεξε να βάλει και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Χωρίς jean αυτή την φορά αλλά με look που θυμίζουν Οscar…

Κράτα το

Κράτα το

© 2024 tlife.gr