Site icon TLIFE

Η Jennifer Lawrence μεταμορφώνεται σε bohemian queen για τον οίκο Dior

Η Jennifer Lawrence είναι ίσως από τις πιο νέες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς μας. Σε ηλικία μόλις 27 ετών, έχει καταφέρει να απασχολήσει τα media, τόσο με το ταλέντο της, όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η ίδια τις τελευταίες σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο και ambassador του οίκου Dior. Ναι, σίγουρα την έχεις δει να ποζάρει σε red carpet εμφανίσεις φορώντας ένα Dior gown και σίγουρα θυμάσαι την περασμένη σεζόν που φωτογραφήθηκε με τα νέα αξεσουάρ του οίκου και το φημισμένο t-shirt με το logo “We should be all Feminist”.

Τώρα η Jennifer πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά στη νέα Dior Campaign και ποζάρει στο φακό της διάσημης φωτογράφου Brigitte Lacombe. Για τις ανάγκες του shooting φόρεσε total looks με bohemian και western αισθητική, πάντα με χαρακτηριστικό όμως την κομψότητα.

Στην πρώτη λήψη τη βλέπουμε με total black look που απαρτίζεται από ένα σακάκι, μια μεταξωτή πλισέ φούστα, μαύρα σανδάλια, καπέλο και την hot bag του οίκου που αναφέρει το όνομά του στο λουράκι.

Στη δεύτερη λήψη φοράει ένα ημιδιάφανο λευκό φόρεμα που συνοδεύεται από μαύρα biker boots, λευκή τσάντα και το ίδιο καπέλο.

Τέλος, ο φακός την απαθανάτισε με ένα folklore dress και την ίδια τσάντα σε rainbow colors.

© 2024 tlife.gr