Η Kate Hudson λανσάρει σειρά με boho ρούχα… και μας άρεσαν πολύ!

Λίγες μέρες πριν, η Κate Hudson μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε με ένα video την πρώτη ready-to-wear συλλογή με το όνομα: Happy x Nature σε συνεργασία με το brand New York & Company.

https://instagram.com/p/Bvj73p3n77r/

Η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη μία επιτυχημένη σειρά με αθλητικά ρούχα, την Fabletics, και τώρα βάζει στο πορτφόλιό της μία νέα συλλογή με boho ρούχα, στο ύφος της Καλιφρόνια.

Τo boho chic είναι αυτό που χαρακτηρίζει και το προσωπικό της στιλ, αλλά η συλλογή της πέρα από bohemian αισθητική έχει και eco friendly αποστολή, αφού το brand θα προσπαθήσει να χρησιμοποιεί μόνο οργανικά υφάσματα και να έχει βιολογικό packaging.

Η σειρά περιλαμβάνει floral φορέματα, top με βολάν, ψηλόμεσα τζιν, ολόσωμες φόρμες, off shoulder κομμάτια και wide leg παντελόνια, ό,τι δηλαδή θα ήθελε να αποκτήσει ένα boho κορίτσι! Οι τιμές ξεκινούν από 50€ ενώ σχεδόν ολόκληρη η συλλογή αποτελείται από all day κομμάτια!

Στο fashion video της καμπάνιας, την μουσική έχει γράψει ο σύντροφος της Ηudson και πατέρας της έξι μηνών κόρης τους, Danny Fujikawa.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164