Site icon TLIFE

Η Kate Middleton φόρεσε ξανά ένα αγαπημένο της φόρεμα (και δικό μας αγαπημένο)

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόμαστε. Οι διάσημες ως γνωστόν κάνουν καθημερινά δημόσιες εμφανίσεις και πάντα επιλέγουν διαφορετικά looks σε ξεχωριστό στιλ και σίγουρα όχι το ίδιο item που έχουν φορέσει ξανά στο παρελθόν. Εξάλλου αυτά τα ρούχα πότε είναι δανεικά από τους σχεδιαστές και πότε “στοιβάζονται” στην ντουλάπα των σταρ μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα που έχουν φορεθεί μόνο μια φορά.

Η Kate Middleton λοιπόν, αν και πριγκίπισσα, μας διέψευσε. Η ίδια έκανε την εμφάνισή της με το ίδιο φόρεμα δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως είναι από τα αγαπημένα pieces της ντουλάπας της. Ναι, έτσι είναι!

Η ίδια διοργάνωσε ένα tea party στο Buckingham Palace και επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε off white χρώμα με full skirt στο κάτω μέρος και αραχνοΰφαντο texture στο πάνω. Το φόρεμα είναι μια δημιουργία του luxury brand See by Chloe.

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα θυμηθούμε πως η Kate είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο φόρεμα σε ένα tea party (ξανά) στον Καναδά το Σεπτέμβριο του 2016. Και στις δυο περιπτώσεις πάντως, οφείλουμε να πούμε πως είναι πολύ κομψή και στιλάτη.

© 2024 tlife.gr