Η κόρη της Kate Moss σε στιγμή “Devil wears Prada”

Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, είναι μεγάλη fan του The Devil Wears Prada – συγκεκριμένα της Andy Sachs, της φιλόδοξης δημοσιογράφου που ζωντάνεψε στην μεγάλη οθόνη η Anne Hathaway. Το supermodel αποκάλυψε πως η δεκάχρονη κόρη της απολαμβάνει να κάνει εκφράσεις της κινηματογραφικής φιγούρας, που δουλεύει για την δεινή φανταστική αρχισυντάκτρια περιοδικού Miranda Priestly (την οποία υποδήθηκε η Meryl Streep)

«Έχει δει το The Devil Wears Prada 10 φορές και έχει ένα γραφείο με τηλέφωνο στο δωμάτιό της» εξηγεί η Moss. «Φοράει ένα μικροσκοπικό outfit και σηκώνει το τηλέφωνο: “Γειά σας, γραφείο της Miranda Priestly”
Η ταινία διασκευάστηκε για τη μεγάλη οθόνη βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Weisberger – πρώην βοηθός της Anna Wintour στην Αμερικανική Vogue. Παρά την αναμφίβολη έμπνευση της συγγραφέως από την θητεία της στα πολυτελή περιοδικά , το σενάριο και οι χαρακτήρες στο βιβλίο είναι εντελώς φανταστικοί – με την Weisberger να επιμένει πως η Priestly δεν ήταν μια απεικόνιση της Wintour.

“Της λέω: Lila, ξέρεις ποιά είναι η Miranda Priestly στην πραγματική ζωή; Αλλά απλά δεν την ενδιαφέρει. Και συνεχίζει: Γειά σας, γραφείο της Miranda Priestly. Μπορείτε να περιμένετε; Ο Patrick Demarchelier είναι στη γραμμή” Είπε η Moss στο περιοδικό Allure. “Πέθανα όταν την άκουσα να το κάνει. Τόσο αστείο. Δεν έχει καμία ιδέα ποιά είναι αλλά τα λέει λέξη προς λέξη.”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164