Site icon TLIFE

Η Νaomi Campbell σχεδιάζει την δεύτερη συλλογή της για την Boss!

Η συλλογή Naomi x BOSS, που σχεδιάστηκε από κοινού με τον θρύλο της μόδας και globetrotter Naomi Campbell, σηματοδοτεί το δεύτερο κεφάλαιο αυτής της εμβληματικής συνεργασίας – μιας συλλογής για εκείνους που δεν συμβιβάζονται ποτέ όσον αφορά την άνεση ή την κομψότητα.

Η νέα capsule Fall/Winter 2024 συλλογή συνεχίζει να συνδυάζει άψογα πολυτελή statement κομμάτια που ενσαρκώνουν το στυλ με την υψηλή απόδοση των τεχνολογικά προηγμένων υφασμάτων, ενώ παράλληλα εισάγει νέες τολμηρές χρωματικές πινελιές. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη για εκείνους που πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα, διατηρώντας την άνεση στο επίκεντρο. Με ξεκάθαρη έμφαση στις τρεις καθιερωμένες αρχές της συνεργασίας – αφοσίωση, αποφασιστικότητα και θέληση – η BOSS συνεργάστηκε στενά με τη Naomi για να αναπτύξει μια capsule συλλογή που προσφέρει αδιαπραγμάτευτη πολυτελή ραπτική με υλικά που ανταποκρίνονται σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Γνωστή για το κομψό στυλ της και την οραματική της προσέγγιση, η παρουσία της Naomi ανεβάζει αυτή τη συλλογή σε νέα ύψη και ευθυγραμμίζεται άψογα με τη δέσμευση της BOSS για κομψότητα και ανώτερης ποιότητας ραπτική.

«Στη συλλογή θα βρείτε κομμάτια που είναι άνετα και έχουν πολλές χρήσεις. Αυτά είναι τα είδη που αντικατοπτρίζουν τον δικό μου τρόπο ζωής—πάντα έτοιμη για την επόμενη περιπέτεια, αλλά χωρίς ποτέ να συμβιβάζομαι όσον αφορά το στυλ. Υπάρχει επίσης ένα anti-crease χαρακτηριστικό όπου μπορείτε να είστε εν κινήσει χωρίς να ανησυχείτε για τσαλακώματα, και ένα ύφασμα με anti-stress σχέδιο», δήλωσε η Campbell.

 

Η συλλογή αναδεικνύει άψογα tailored κοστούμια, εντυπωσιακά φορέματα όπως το φόρεμα με έναν ώμο και ζωντανές αποχρώσεις. Περιλαμβάνει επίσης αδιάβροχα puffers με βελούδινη υφή, μπλούζες, πλεκτά και απαραίτητα σύνολα ιδανικά για τον απαιτητικό ταξιδιώτη, όπως το σετ συμπίεσης. Η συλλογή, κατασκευασμένη από πλούσια υλικά όπως τεχνολογικό μαλλί, πολυτελές jersey και faux γούνα, παρουσιάζεται σε μια εκλεπτυσμένη παλέτα λευκού και μαύρου, με ζωηρές φούξια, ροζ και μοβ πινελιές. Αυτή η capsule συλλογή ενσωματώνει μοναδικά υφάσματα προηγμένης τεχνολογίας, σχεδιασμένα να απλοποιούν τη ζωή. Προσφέρει πρακτικότητα και στυλ, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι εξυπηρετεί έναν σκοπό στην 24/7 γκαρνταρόμπα μιας BOSS γυναίκας.

 

© 2024 tlife.gr