Η νέα συλλογή της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes δίνει μια φρέσκια πνοή στα must-have κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας μας.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την παρουσίαση του πρώτου drop της FW24-25 συλλογής της για την Envie Shoes η Μαίρη Συνατσάκη και -όπως είχε προβλέψει- τα νέα σχέδια έγιναν αμέσως ανάρπαστα.

Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού πρόκειται για μια κολεξιόν που κινείται με χάρη ανάμεσα στη ρομαντική και τη δυναμική πλευρά κάθε #EnvieGirl και καταφέρνει να ενσωματώσει τα απόλυτα trends της σεζόν στα πιο ευκολοφόρετα και άνετα παπούτσια που θα φορέσουμε ασταμάτητα όλους τους επόμενους μήνες.

Loafers, μπαλαρίνες και cool sneakers είναι τα πρώτα που κάνουμε ‘add to cart’ κάθε τέτοια εποχή και η ανατρεπτική @mairiboo φρόντισε να έχουμε επιλογές που ακολουθούν τις κλασσικές επιταγές της μόδας, αλλά με μια εξαιρετικά φρέσκια προσέγγιση.

Τα loafers αναβαθμίζονται  με animal print λεπτομέρειες και πιο ψηλό τακούνι μέσα από προτάσεις όπως τα VERY DEMURE και HIGH SCHOOL SOLE. Oι κλασσικές μπαλαρίνες ‘παντρεύονται’ με τα mary janes στο βγαλμένο από παραμύθι λουστρινένιο ALICE, που στοιχηματίζουμε θα προτιμήσεις στο burgundy, το πιο κομψό χρώμα του φθινοπώρου. Και τα #MairibooForEnvie sneakers γίνονται η πιο cool προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας, εκπλήσσοντάς μας με τολμηρές πινελιές, σαν την ασημί εκδοχή του FUTURA, τη διαστημική σόλα του SPACE CANDY, τα περίτεχνα δεσίματα του ITS COMPLICATED και τον κραφτ μινιμαλισμό του CLASSICO.

 

Ακόμη  και τα κλασικά αρβυλάκια βγαίνουν από τις συνήθεις φόρμες. Ντύνονται με ενδιαφέροντα υλικά, όπως η ματ βινύλ υφή του ELASTICITY, αποκτούν ασυνήθιστες αλλά ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις με αγαπημένη μας το σοκολατένιο καφέ των all-time-classic BIKER BOO, και επιδεικνύουν μια άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση που εκδηλώνεται με τα χαριτωμένα διακοσμητικά με τα οποία μπορείς να στολίσεις τα ADORN ME μποτάκια σου ανάλογα με τη διάθεση σου, αλλά και με τα έξτρα αστραφτερά κορδόνια του GALAXY TROOPER, που φήμες τα θέλουν να φαίνονται από το διάστημα.

Αν πάλι είσαι οπαδός των διαχρονικών all-black-everything επιλογών, σε προκαλούμε να καταφέρεις να διαλέξεις ανάμεσα στις G SAVED THE QUEEN, BEATLΕWALK και τις cowgirl HEEHAW! μπότες, αυτές που δεν θα αποχωριστείς λεπτό, μέρα και νύχτα, όλο το χειμώνα. H συλλογή κλείνει με μια έκπληξη! Την πολυπόθητη επανέκδοση των ULTIMATES, του ultra-chic σχεδίου των απανωτών sold-outs πέρυσι.   Είστε έτοιμες να ξεκινήσετε την στυλιστική ανανέωση εν όψει της νέας σεζόν;

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας και αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια Mairiboo For Envie Shoes Φθινόπωρο Χειμώνας 2024-25 online στο EnvieShoes.gr, στα καταστήματα Envie Shoes σε Αθήνα, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Πειραιά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Designed by @Mairiboo with love!

#MAIRIBOOFORENVIE

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164