Η νέα tropical συλλογή κοσμημάτων της Carolina Herrera

Όταν σκέφτεσαι την Carolina Herrera στο μυαλό σου έρχονται κομψές σιλουέτες, πολυτελή υφάσματα και η σύγχρονη θηλυκότητα. Όταν σκέφτεσαι όμως τη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Mercedes Salazar, τι σου έρχεται στο μυαλό; Τα εξωτικά πουλιά, τα πολύχρωμα μοτίβα, τα φρούτα και η tropical αισθητική που χαρακτηρίζει τα έργα της. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Mercedes είναι Κολομβιανή σχεδιάστρια κοσμημάτων και συνεργάστηκε με την Carolina για τη resort συλλογή της designer του 2018.

Η Mercedes Salazar δήλωσε: “Διαπιστώνω ότι τα σχέδια της Carolina Herrera διατηρούσαν πάντα ένα στιλ που ταιριάζουν στη δική μου αισθητική και στα δικά μου κοσμήματα. Η συλλογή Resort 2018 εμπνεύστηκε από τους κήπους του οικογενειακού σπιτιού της Carolina Herrera στη Βενεζουέλα. Το πρώτο μου σημείο έμπνευσης είναι πάντα η απίστευτη χλωρίδα και πανίδα της πατρίδας μου στην Κολομβία”.

Η συλλογή κοσμημάτων περιλαμβάνει σκουλαρίκια και βραχιόλια σε έντονα χρώματα και με tropical αισθητική! Μπορούν να ενταχθούν σε αέρινα σύνολα αλλά και πιο κομψά outfits.

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164