Site icon TLIFE

Η resort συλλογή που συνδυάζει classy style και άνεση – Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τις διακοπές σου;

H καλοκαιρινή Resort Collection Summer 2024 της εμπνευσμένης σχεδιάστριας LEVINIA KONYALIAN παρουσιάστηκε ένα καλοκαιρινό απόγευμα στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας, την Πλάκα, με την παρουσία θαυμαστριών των δημιουργιών της.

 

Φορέματα, πουκάμισα, σορτς σε ανάλαφρους καλοκαιρινούς τόνους με υπέροχα print εντυπωσίασαν τις παρευρισκόμενες οι οποίες δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη συλλογή η οποία συνδυάζει το εκκεντρικό με το κλασσικό ύφος. Πρόκειται για δημιουργίες οι οποίες ταιριάζουν σε όλα τα είδη γυναικών ανεξάρτητα με τον σωματότυπό τους, αγκαλιάζουν ωραία το σώμα αναδεικνύοντας την θηλυκότητα, ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υφασμάτων και με το ιδιαίτερο ύφος τους κεντρίζουν το βλέμμα. Την εντυπωσιακή αέρινη συλλογή της LEVINIA θαύμασαν μεταξύ άλλων: η Μαρία Ηλιάκη, η Μέμα Σιμωνετάτου Αγαπηνού, η Κατερίνα Κατόπη, η Τέτα Σαμαρά, η Βιβή Μπασινά, η Ναταλία Πράσινου, ενώ η Αναστασία Περάκη ανέδειξε τις δημιουργίες της LEVINIA φορώντας τα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Ενδεικτικό είναι ότι φορέματα από τη νέα καλοκαιρινή Resort Collection της LEVINIA KONYALIAN επιλέγουν κυρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ένα κομψό φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα επέλεξε η Αμερικανίδα ηθοποιός και influencer Kelly Rutherford κατά την ολιγοήμερη διαμονή της στην Αθήνα και η εμφάνιση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι χιλιάδες ακόλουθοί της έγραψαν ενθουσιώδη σχόλια στα social media, όπως: «Φόρεμα πραγματικά για βασίλισσες!», «Το φόρεμα των ονείρων μου!» αναδεικνύοντας διεθνώς το ελληνικό brand. Η Kelly Rutherford εκτός από πρωταγωνίστρια δημοφιλών σειρών θεωρείται σήμερα προσωπικότητα με μεγάλη διείσδυση στα κοινωνικά μέσα και έντονη παρουσία φροντίζει να αναδεικνύει νέα, ανερχόμενα ονόματα που δημιουργούν δίνοντας έμφαση στις παραδοσιακές τεχνικές και στη βιωσιμότητα.

Πρόσφατα και η Σοφία Καρβέλα εντυπωσίασε με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα από τη συλλογή της LEVINIA.

 

Το brand LEVINIA συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας και άνοιξε τα φτερά του δημιουργώντας το δικό του e-shop με στόχο να έρθει πιο κοντά στις γυναίκες που αγαπούν την ποιότητα, την άνεση σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.

 

© 2024 tlife.gr